BLOG_spiritueel_centrum_almere
Dit is ‘m dan, de allereerste BLOG van SCA. Een wat? Een BLOG!

Een blog of weblog is een dagboek op een website dat regelmatig wordt bijgehouden. De auteur, ook blogger genoemd, biedt een logboek van informatie aan zijn publiek, de bezoekers van zijn blog. Dat kan gaan om tekst, foto’s, video’s (vlog) of audio (podcast). Blogs bieden hun lezers vaak de mogelijkheid om (al dan niet anoniem) reacties onder de berichten te plaatsen.

Bron: Wikipedia.

Levensbeschouwelijke en spirituele blogs

Iedere week, op donderdag, ontvang je een e-mail waarin we de laatste blogs bekend maken. Lukt het ons niet om te schrijven of schiet inspiratie tekort dan ontvang je geen e-mail, zo simpel.
Je leest in de e-mail een samenvatting, boeit het onderwerp je dan kan je doorklikken naar het volledige artikel.

Mailinglijsten

Als je nu op onze mailinglijst staat dan ontvang je voortaan de Spiri.e-mail met nieuwtjes en updates van belevingen (agenda). Daarnaast ontvang je dus 1x per week de Spiri.BLOG. Wil je dit niet dan kan je je eenvoudig voor één of beide lijsten uitschrijven. We proberen het aantal mails te beperken tot maximaal 3 per week.

Aankomende belevingen

Wil jij blogs aanleveren?

Schrijf jij graag dan nodigen we je van harte uit om blogs aan te leveren. Als we tot plaatsing overgaan dan doen we dit met vermelding van je naam en eventueel een link naar je praktijk of bedrijf.

Het spreekt voor zicht dat je blogs aansluit bij het motto van SCA:

Verbinden met jezelf, anderen en het andere.

Dit kan in vele vormen. Bijvoorbeeld met een inspirerend verhaal, met kennis die je graag deelt of een prachtig gedicht.

Recente reacties
    Archief