27
mei
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Netherlands
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD. Zodra de Corona maatregelen zijn opgeheven zullen we deze beleving opnieuw inplannen.

De harp bespeelt Femke

Hoewel het lijkt of de harpist de harp bespeelt, weet iedereen die harpmuziek heeft ervaren, dat het in werkelijkheid eerder andersom is. Dat is tenminste hoe Femke Bloem het ervaart. En eenieder die meeluistert weet wat hiermee wordt bedoeld. Harpmuziek, gespeeld vanuit het hart, betovert, verbindt, geneest, neemt je mee en bespeelt je…

Op de website van Femke lees je meer en kun je filmpjes bekijken.

Harpmeditatie

De zeven chakra’s voorzien het lichaam van energie, de harp chakra meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie tot gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd zijn een beproefde methode om in balans te komen.

Een van de belangrijkste redenen dat een harpmeditatie zo diep inwerkt op het gehele systeem (zowel fysiek en energetisch) is dat gedurende de ceremonie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Dit heeft al vaak diepe inzichten en wonderlijke genezingen teweeg gebracht bij de aanwezigen.

De harpmeditatie duurt ongeveer anderhalf uur, met een half uur nabespreking. De optredens van Femke Bloem zijn zeer bijzondere bijeenkomsten.

Femke Bloem

Femke Bloem is opgeleid in de wegen van de Westerse Mystiek. Met een achtergrond als Kunstzinnig Therapeute en jarenlang onderricht te hebben genoten in wijsheidsleren als het Rozenkruis, Wicca en de Antroposofie was het een kwestie van tijd voordat zij hierover ook ging schrijven. Zo ontstond het boek ‘Je levenswiel in beweging’; een handleiding om biografisch werken met de Keltische jaarfeesten als insteek.

Na het jarenlang onderzoeken van westerse wijsheden, richtte ze zich tot het oosten en bekwaamde zich in het lesgeven van hatha en yin yoga. Last but not least is zij harpiste en treed zij regelmatig op met harp en zang om iedereen kennis te laten maken met de magie van harp en zang, waarbij ze haar eigen sfeervolle Keltisch-aandoende repertoire ten gehore brengt.

Harpspel en zang Femke Bloem. Kijk op www.harpspel.nl voor meer.

Gegevens

Datum:
mei 27
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.harpspel.nl/welkom/
Organizer:
Spiritueel Centrum Almere (SCA)

Aankomende evenementen