26
februari
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Netherlands
€10.00
Laden Evenementen

Naar een dieper besef van je ware menszijn

Jij en ik, wij, we verlangen allemaal naar verbinding. Het is een ingeschapen behoefte, net als de behoefte aan eten en drinken en liefde. Maar is verbinding ervaren wel zo vanzelfsprekend? Je verlangt naar rust in je hoofd, diepere connecties, meer ontvangen van persoonlijke innerlijke ervaringen met God, met het Hogere maar toch, het lijkt in de dagelijkse praktijk vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Voor verbinding heb je liefdevolle aandacht nodig en acceptatie van je mooie binnenwereld. Met compassie luisteren naar je buikgevoel en je hartbrein. Dit leer je als het goed is vanaf de baarmoedertijd. Als je dit door bijvoorbeeld stress of innerlijke pijn van je ouders te weinig hebt meegekregen sluit je je onbewust af van je authentieke gevoelens. Durf je dan nog te reageren met gevoelens van dat moment in die situatie?

Janna Beek & Gevoelstaal

Janna Beek heeft zich de afgelopen dertig jaar toegewijd aan het individueel begeleiden van mensen vanuit het geloof dat ieder mens kan groeien in verbinding met zichzelf en de ander. Ook heeft ze groepen begeleid, heeft ze onderwijs gegeven, trainingen ontwikkeld en binnen diverse organisaties gewerkt. Ze heeft meerdere boeken geschreven.

Recent is haar boek ‘Gevoelstaal, leef van binnenuit!‘ verschenen en de recensies zijn jubelend.

Janna is een bezield spreekster en zij neemt je deze avond mee in gevoelstaal. Met gevoelstaal ga je naar een dieper besef van je ware menszijn. Hoe je meer kunt verbinden met je lijf, met je binnenwereld en met positieve gedachten. Dit opent je weg naar verbinding met anderen en groeien in je spirituele leven.

Je gaat naar huis met waardevolle inzichten en misschien wel een voor jou persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek. Aanschafprijs € 26,95 (pinnen is mogelijk).

Gegevens

Datum:
februari 26
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10.00
Evenement Categorie:
Organizer:
Janna Beek
E-mail:
janna@b-come.nl
Organizer Website:
https://b-come.nl/

Aankomende evenementen

26
februari

Gevoelstaal, leef van binnenuit

20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie
04
maart

Meditatie & healing avond | thema stress

20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie
11
maart

Rite van de baarmoeder

19:30 — 23:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie
18
maart

Heksenkring in het teken van Ostara

19:30 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie