29
april
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Netherlands
€17.00
Laden Evenementen

Ons belangrijkste instrument, de stem

Elke dag gebruiken we onze stem, vaak zonder dat we erbij stilstaan. Terwijl het ons belangrijkste instrument is om onszelf uit te drukken en contact te maken met anderen. Door je bewust te worden van je stem ga je deze anders gebruiken.

Vooral als je stem meer verbinding maakt met je lijf, krijgt deze een prettiger klank en een helende werking. Je krijgt meer contact met je gevoel en kunt zelfs oude vastgezette emoties vrijmaken en opruimen door de trillingen van je stem. In deze workshop doen we een eerste verkenning hoe jouw stem werkt en kun je ervaren hoe fijn het is om vrijer te klinken.

Verkenning van je stem

We beginnen de workshop met een verkenning van je stem. We doen opwarmingsoefeningen en onderzoeken hoe je je stem ontspannen kunt gebruiken, zowel bij het spreken, zingen als klanken maken. We verkennen de hoogte en diepte van je stem en doen oefeningen om de trillingen van je stem op allerlei plekken in je lichaam te ervaren.

Daarnaast ga je de helende kwaliteiten van je stem verkennen. In de workshop ga je ervaren hoe je met je stem naar emoties kunt klanken en geef je zowel jezelf als elkaar een helend klankbad. Tussendoor zingen we met elkaar helende liedjes.

Trek voor deze workshop kleding aan waarin je je prettig kunt bewegen.

Rob Poiesz

In mijn leven ben ik vooral geïnspireerd door muziek en bewustwording. Naast mijn werk als coach en trainer, ben ik al vele jaren bezig met het ontwikkelen van de stem, zowel bij mezelf als bij anderen. Ik heb in vele zanglessen en workshops een weg afgelegd om mijn ware stem te ontdekken en ontwikkelen.

Het zingen hielp mij bij doorbraken in mijn gevoelsblokkades. En nog steeds blijft mijn stem in ontwikkeling en sta ik soms verrast wat er allemaal uit komt aan klank.
De helende stem workshop is voor mij een fijne combinatie van bewustwording en plezier hebben in het vrijmaken van de stem.

Rob Poiesz

Gegevens

Datum:
april 29
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€17.00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://flowmotion-zijn.nl/
Organizers:
Rob Poiesz, Spiritueel Centrum Almere (SCA)

Aankomende evenementen

07
april

Volle maan meditatie

20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie
08
april

Enneagram introductie workshop

20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie