De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

Vraag en Deel avond

SCA Kemphaan Kemphaanstraat 1, Almere

Waarschijnlijk loop je rond met veel vragen, wie niet? Zeker in de bijzondere tijd waarin we nu leven.
We houden daarom de ‘Vraag & deel avond’, inmiddels voor de 3e keer.

We starten met een meditatie, daarna nodigen we iedereen uit actief deel te nemen met vragen & delen. Een mooie avond om met gelijkgestemden te verbinden.

Koop Tickets Gratis 4 tickets beschikbaar

Breathitation | ademreis

SCA Kemphaan Kemphaanstraat 1, Almere

Ga je mee op een Ademreis, om weer helemaal bij je ware zelf terug te komen. Je heft blokkades op in jezelf zodat de innerlijke rivier weer stroomt en je weer kunt ZIJN. Zonder gedachten aan gisteren of morgen, kom je weer helemaal terug in het nu.
~
Breathitation is een Ademreis met muziek waarmee je je lichaam, geest en ziel heelt en reinigt. Het bevrijd je van alle ballast die je jarenlang, en soms levenslang, met je mee hebt gedragen.

Uitverkocht €25

Wat hebben Spiritualiteit en Authenticiteit met elkaar gemeen?

SCA Kemphaan Kemphaanstraat 1, Almere

Authentiek jezelf zijn, is het mooiste spirituele geschenk dat je jezelf kunt geven.

* Kun je authentiek gedrag ontwikkelen en zo ja, hoe dan?
* Wat levert het jou op?

Op deze vragen zal dieper worden ingegaan tijdens deze interactieve lezing door authenticiteitscoach Robert Jan de Roo.

Hoogsensitiviteit als kracht | Verdiepingsworkshop

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Als hooggevoelig persoon is het belangrijk dat je extra goed voor jezelf zorgt, en helemaal in een hectische wereld waarin zelfs de niet-HSP regelmatig overprikkeld raakt. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je meer ruimte voor wat jij nodig hebt om te bloeien?

Na deze workshop kijk je met andere ogen naar jezelf en je mogelijkheden als HSP'er.

Koop Tickets €55 5 tickets beschikbaar

Ayurveda en bewuste voeding

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Vaak wordt het effect van voeding op onze lichamelijke, geestelijke welzijn onderschat. Op basis van je Ayurvedische identiteit kan je ontdekken welk voedingspatroon het meest ideaal is voor jouw lichaam en geest. Alejandro helpt jou je Ayurvedische identiteit te ontdekken met behulp van de Vedische astrologie.
~
Bewuste voeding hoeft niet moeilijk en ingewikkeld te zijn. Het is zelfs leuk en inspirerend en een cadeautje voor je ziel. Tijdens deze workshop leer je de Ayurvedische principes van een bewust dieet om zo goed mogelijk in je vel te zitten. En als je een ander streefgewicht hebt dan je huidige gewicht kan dit je helpen om dit te bereiken en te behouden.

Astrologie in deze tijd

SCA Kemphaan Kemphaanstraat 1, Almere

Deze interactieve avond staat in het teken van astrologie. Er wordt dieper ingegaan op de planeten wat de volle maan brengt en de huidige planeetstanden. Deze geven het leven kleur en vorm. Ook kijken we wat dieper naar de tendensen (transities) die eraan komen.

Zo krijg je verduidelijking van wat er nu speelt aan de hand van de planeten en hemellichamen.

Thai Yoga Massage (voor stellen)

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Thai Yoga is een geklede massage vorm met compressie, rekkingen en strekkingen. Het combineert yoga, massage, acupressuur en meditatie.
Doordat jij je heerlijk ontspant, kun je op een dieper niveau spanning loslaten, waardoor blokkades worden opgeheven. Je energie gaat vrij stromen en afvalstoffen verlaten je lichaam.

Het fijne van Thai Yoga Massage is dat je dit samen met je partner kan leren en toepassen op elkaar.
Prijs per stel. Slechts plek voor 6 stellen.

Koop Tickets €45 4 tickets beschikbaar

Meditatieavond | reis langs de Chakra’s

SCA Kemphaan Kemphaanstraat 1, Almere

Deze avond begeleidt Monique LeGrand weer de meditatieavond. Ze neemt je mee in een reis langs de Chakra's.
~
Een heerlijke avond om te verbinden met jezelf, anderen en het andere. Ook (of juist) als je weinig of geen ervaring hebt met mediteren is de meditatieavond heel erg fijn. VOL = VOL.

Op weg naar heling

SCA Kemphaan Kemphaanstraat 1, Almere

Liefde is de dragende kracht in het universum. Waar je liefde niet kunt toelaten ontstaat disbalans. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden. Als je oude pijnlagen ontdekt en weet te transformeren, maak je de weg vrij voor het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Hans verteld hoe zijn eigen pad naar genezing is verlopen. Na de pauze gaan we samen in gesprek over wat jij kan doen om het zelfhelend vermogen van je lichaam vrij te maken.

Ayurveda en bewuste voeding | verdiepingsworkshop

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Vaak wordt het effect van voeding op onze lichamelijke, geestelijke welzijn onderschat. Op basis van je Ayurvedische identiteit kan je ontdekken welk voedingspatroon het meest ideaal is voor jouw lichaam en geest. En als je een ander streefgewicht hebt dan je huidige gewicht kan dit je helpen om dit te bereiken en te behouden.
~
Alejandro helpt jou je Ayurvedische identiteit te ontdekken met behulp van de Vedische astrologie en je krijgt een op jou persoonlijk afgestemd advies.

TANTRA cursus | Kennismakingsdag

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Zijn jullie nieuwsgierig naar wat Tantra nou precies is en wat het voor jou en jullie leven kan betekenen, maar hebben jullie de stap nog niet gezet of durven zetten. Dit is de gelegenheid! In een veilige omgeving en in een relaxte sfeer leer je in deze cursus van 1+4 zondagen de basis van Tantra. Janine begeleidt met liefde en passie.

De kennismakingsdag is vrijblijvend, daarna hebben jullie de keus om deel te nemen aan de 4 cursusdagen in een kleine, vaste groep.
De Tantra cursus is alleen voor (gelegenheids-)stellen. De kleding blijft aan en er is geen sprake van enige vorm van seksuele handelingen.

Koop Tickets €88 3 tickets beschikbaar

Op weg naar heling | dagworkshop

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Tijdens deze workshop krijg je verschillende technieken aangereikt om je gezondheid te bevorderen. Ook gaan we aan de slag met het duiden van de boodschappen die ons lichaam ons stuurt.

Je leert bewust om te gaan met wat je kracht geeft en wat juist kracht en energie weghaalt, wat ‘ lekkage’ veroorzaakt. Na afloop heb je een duidelijk beeld hebt hoe je genezing vanuit een holistisch perspectief kunt bevorderen.

Meditatieavond

SCA Kemphaan Kemphaanstraat 1, Almere

Zoals ieder eerste woensdag v.d. maand weer een moment om te verbinden met jezelf, met anderen en het andere. Je heerlijk laten meevoeren in een geleide meditatie. Tijd voor jou, ontspan!
~
Zodra bekend is wat het thema v.d. meditatieavond is en wie deze begeleidt vermelden we dit op de website en op Facebook.

  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een door de gemeente en veiligheidsregio erkende levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht conform de richtlijnen voor besloten gebouwen. Zelf kiezen we er voor er geen te dragen en het staat een ieder vrij dat wel te doen.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.