Laden Evenementen

Aankomende evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Evenementen Lijst navigatie

Page 2 of 2

maart 2020

18
maart
19:30 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Ik ben er bij

Kring van de 5 elementen in het teken van Ostara

Een bijzondere viering over wat seizoenen doen met onze binnenwereld. Vanuit mijn Wicca zijn, sta ik stil bij de 8 Sabbats. Je kunt ze allemaal op een bepaalde manier vieren en er horen rituelen bij. Ik neem je daarin mee en elke kring doen we er minimaal 2. Rond het centrale altaar delen we lief en leed in vertrouwelijkheid.

Ik betrek iedereen bij het thema en zodoende is de maximale groepsgrootte 12. Meld je dus op tijd aan om mee te kunnen doen.

Blessed Be, Monique Le Grand

24
maart
19:30 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Ik ben er bij

Nieuwe maan meditatie

Tijdens de nieuwe maan is het tijd om intenties uit te zetten omdat nieuwe en andere dingen zich kunnen manifesteren. In de dagen die komen mag je beslissingen maken. Op deze avond zorgen we voor een stukje bewustwording en geven we hier op een leuke en ontspannen manier vorm aan.

25
maart
19:30 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Ik ben er bij

Intuïtief schilderen & reading door Monique Vork

Meegaan in de flow van Energie en Kleur!
Medium Monique Vork neemt je eerst mee in een rustgevende meditatie. Vanuit de meditatie kan er een thema ontstaan en met dat thema mag je schilderen. Dat wat in je opkomt schilder je.

Na afloop geeft Monique een korte reading over hetgeen je hebt geschilderd.

april 2020

01
april
19:30 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Ik ben er bij

Meditatie & healing avond

Deze avond word je meegenomen in 1 of 2 geleide meditaties. Bij een geleide meditatie wordt er muziek afgespeeld en de meditatiebegeleider neemt je mee op reis in een verhaal. Zeker als je nog onervaren bent met mediteren is dit een prettige manier om beter geconcentreerd te blijven.

Er is een team met energiewerkers aanwezig; je ontvangt na de meditatie persoonlijk de helende energie die jij in het moment kan gebruiken.

+ Exporteer Evenementen