Laden Evenementen

Afgelopen evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Evenementen Lijst navigatie

januari 2020

22
januari
20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Extra info & bestellen
Spiritueel-centrum-enneagram

Kleur je Karakter met het Enneagram. Wat brengt het nieuwe jaar mij?

> Waarom doe ik hoe ik doe?
> Hoe sta ik in relaties?
> Wat is mijn communicatiestijl?
> Welke carrière past het beste bij mij?

Vragen die je bezighouden en het het Enneagram geeft je hier inzicht in.

Het Enneagram is een psychologisch model, bestaande uit negen karaktertypen. Maar het is veel meer dan dat. De negen planeten staan in het Enneagram, net als negen aartsengelen. Ook is er De Weg naar Vrijheid, de weg die een kind afloopt van geboorte naar volwassenheid. Er zijn nog veel meer modellen. Al die modellen vertellen je wie je bent, welke weg je gaat, wat je doel is en hoe jij naar de wereld kijkt.

Door kleur te geven aan het Enneagram krijg je inzicht in jezelf. Er zijn 25 vlakken in het Enneagram. Die kun je allemaal inkleuren. De wijze waarop je dat doet geeft veel inzicht in wie jij bent, hoe jij in het leven staat of hoe je naar je problemen kijkt.

februari 2020

05
februari
19:30 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Extra info & bestellen

Meditatie & healing avond

Deze meditatie avond wordt nog geleid door Monique Vork. Bij een geleide meditatie wordt er muziek afgespeeld en de meditatiebegeleider neemt je mee op reis in een verhaal. Zeker als je nog onervaren bent met mediteren is dit een prettige manier om beter geconcentreerd te blijven.

Er is een team met energiewerkers aanwezig; je ontvangt na de meditatie persoonlijk de helende energie die jij in het moment kan gebruiken.

09
februari
20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Extra info & bestellen

Volle maan ritueel

De maan heeft veel invloed op onze aarde en brengt oceanen in beweging met eb en vloed. In onze westerse wereld zijn we ons niet meer zo bewust van de maancyclussen. Welke invloeden kun jij ervaren van de maan en ben je je hier bewust van?

Volle maan is het ideale moment om de dingen die je niet meer dienen achter je te laten. Om hier erkenning aan te geven verzorgen we een mooi ritueel.
Hoe het ritueel er uit ziet? Dat is voor ons ook een verrassing, en het wordt zeker leuk een waardevol.

12
februari
20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Extra info & bestellen

Helende klankbeleving

Comfortabel liggend op een matje laat je je meevoeren op de trillingen van de klanken. Ervaar de ultieme ontspanning die dan ontstaat.
In november verzorgden Marielle & Giel deze klankreis voor het eerst. De bezoekers waren enthousiast. Gun jij jezelf een ultiem moment van ontspanning?

19
februari
20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Extra info & bestellen

Kleur je karakter met het Enneagram

Waarom doe ik hoe ik doe? Hoe sta ik in relaties? Wat is mijn communicatiestijl? Welke carrière past het beste bij mij? Vragen die je bezighouden en het het Enneagram geeft je hier inzicht in. Het Enneagram is een psychologisch model, bestaande uit negen karaktertypen. Maar het is veel meer dan dat. De negen planeten staan in het Enneagram, net als negen aartsengelen. Ook is er De Weg naar Vrijheid, de weg die een kind afloopt van geboorte naar volwassenheid.…

+ Exporteer Evenementen