De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

We hebben net het bestelsysteem gewijzigd. Daardoor is de weergave soms nog niet optimaal, zoals dubbele prijsvermelding.

Mannencirkel (4 dec.)

Je dagelijkse rollen als MAN invullen, in de snel veranderende samenleving, is simpelweg een uitdaging. Een uitdaging die andere mannen ook zeker herkennen! De sessies staan in het teken van delen, uitwisselen van ervaringen en visies over verschillende onderwerpen. Mannen onder elkaar.

TANTRA | Kennismaking workshop

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

In deze workshop willen we jullie graag kennis laten maken met Tantra en je laten ervaren wat Tantra met je kan doen. We zullen aandacht besteden aan in contact zijn met jezelf en met de ander door middel van dans, lichaamswerk, meditatie en contact oefeningen. Tantra gaat ook over veiligheid en je eigen grens stellen.
De kleding blijft aan en er is geen sprake van enige vorm van seksuele handelingen.
~
Vanwege de Covid-19 richtlijnen is deze avond alleen voor partners/ stellen. Een prachtige (andere) manier om met elkaar in verbinding te zijn.

GRATIS Meditatieavond | Zet jouw intentie voor 2021

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Wat is jouw intentie voor 2021?!

Het credo van SCA is: Verbinden met jezelf, met anderen en het andere.

Juist in deze periode van beperkingen voelen we de noodzaak dit krachtiger uit te dragen. Daarom bieden we deze meditatieavond GRATIS aan.

De meditatieavond wordt begeleidt door Monique Le Grand van time2heal.

Free

Ayurveda en de kracht van jouw identiteit

Spiritueel Centrum Almere Kemphaanstraat 1, Almere

Wat is Ayurveda en hoe wordt je Ayurvedische Identiteit bepaalt. Het van essentieel belang dat je Ayurvedische Identiteit bekend is zodat de juiste remedies correct ingezet kunnen worden is. Dit brengen we letterlijk in kaart met behulp van de Vedische Astrologie.
~
Deze avond is een introductie in de Ayurveda waarin je de basis van je Ayurvedische Identiteit leert kennen. In de workshop van 13 februari kun je gedetailleerd leren over je jouw Ayurvedische Identiteit en krijg je persoonlijke advies o.b.v. van jouw kaart.

€15

Wat het oog onthult | wat vertellen je ogen over jou?

Spiritueel Centrum Almere Kemphaanstraat 1, Almere

"Het oog is een hologram. Dit hologram onthult meer dan louter het fysieke. Het geeft een nauwkeurige indruk van al onze gedachten, emoties en vermogens."  Denny Johnson.

Je zult verrast zijn, zo boeiend!

€17.50

COVID19:

  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht, wij dragen ze zelf niet.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.