24
juni
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Netherlands
Laden Evenementen

TOP medium Anoeska

GEANNULEERD. Zodra de Corona maatregelen zijn opgeheven zullen we deze beleving opnieuw inplannen.

“Rauw en…Wauw..! Bizar… Een energie explosie… Powerhouse!! Dit moet je gezien hebben anders geloof je ‘t niet… Heeft ze een ‘oortje’ in?”

Worlds Best Medium Times Square Press New York

In de verkiezingen Worlds Best Medium van de Times Square Press New York is Anoeska geëindigd in de top 5 van de wereld. Van de de ruim 32.000 nominaties vanuit de hele wereld verkoos het publiek haar tot: 5th Best Medium in the World

Quote Times Square Press:

“Anoeska Coopman is absolutely delightful with a big heart made from gold. If you are looking for la crème de la crème, Coopman should be your first choice. We recommend her 100% without reservation.

Demonstratie Mediumschap

Vele mensen denken “dood is dood”. Een medium ziet het als zijn/haar taak het tegendeel te bewijzen. En dus de mensen vanuit de Spirituele Wereld, oftewel het hiernamaals, een “stem” te geven.

Een demonstratie Mediumschap is een prachtige gelegenheid om deze ontmoetingen tussen de twee werelden te ervaren. Doorgaans zijn zij troostend en ontroerend voor de mensen die een dierbare missen. Maar ook ontzettend boeiend om mee te maken voor mensen die opzoek zijn naar het antwoord op de vraag: Is er leven na de dood?

Een medium maakt tijdens de demonstratie verscheidene contacten met overledenen uit de Spirituele Wereld. Bij elk contact dat het medium maakt zal er specifieke en gedetailleerde informatie worden doorgegeven over de overledene.

Dit is van groot belang, zodat het snel duidelijk is om wie het gaat, dus met wie het medium contact heeft. Niet altijd maar dikwijls weet het medium ook te vertellen voor wie deze persoon komt in de zaal.

Uiteindelijk wordt elk contact afgesloten met het doorgeven van een boodschap of advies van de overledene voor de ontvanger in kwestie. Een demonstratie Mediumschap is altijd doorspekt met liefde, respect en integriteit.

Voor alle duidelijkheid; een Medium bepaald niet wie er vanuit de Spirituele Wereld doorkomt. Ook is het onmogelijk om tijdens een demonstratie voor een groot publiek om voor elke bezoeker een contact te leggen.

Wil je echt verzekerd zijn van een contact dan is een privé consult daar een mooie gelegenheid voor. Anoeska heeft een wachtlijst van een jaar, reken dus niet op een vlotte afspraak met haar. Tegelijkertijd getuigd dit van haar staat van dienst.

Anoeska Coopman

Anoeska Coopman is geboren in 1970 te Amsterdam. Mediumschap zit haar van generatie op generatie in het bloed. Vanaf kinds af aan heeft zij contact met de mensen vanuit de Spirituele Wereld.

Op haar drieëndertigste is ze begonnen met het geven van privéconsulten in haar praktijk en demonstraties Mediumschap voor publiek in Nederland en ver daarbuiten.

Jarenlang heeft zij met veel plezier een druk bezocht Spiritueel centrum in Amsterdam gehad. En uiteindelijk in 2011 Mediumschool Amsterdam ‘HemelsWijs’ opgericht. Bij ‘Hemelswijs’ geeft zij les in Mediumschap, privéconsulten én demonstraties Mediumschap voor publiek. Al met al kun je rustig stellen dat Mediumschap een ‘way of life’ voor haar is.

Als mens staat zij nuchter en met een gezonde dosis humor in het leven. ’Niets menselijks is mij vreemd’ zoals zij zelf vaak zegt en met liefde dient zij elke ziel. Volgens Anoeska is dat de reden waarom wij hier op deze aardbol geboren zijn: Om elkaar te helpen en vooral Liefde te Zijn.

En Anoeska is lief en helpt! Ze geeft deze demonstratie belangeloos zodat de volledige opbrengt ten gunste van Stichting Spiritueel Centrum Almere komt. En vanuit de stichting doen wij weer goed voor anderen.

anoeska-coopman-hemelswij

Gegevens

Datum:
juni 24
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Organizer:
Mediumschool Hemelswijs
E-mail:
hemelswijs@hemelswijs.nl
Organizer Website:
https://www.hemelswijs.nl/

Aankomende evenementen

10
juni

Enneagram introductie workshop

20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie
10
juni

TANTRA | Kennismaking workshop

20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie
24
juni

Medium demonstratie | Anoeska Coopman

20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie