22
april
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Netherlands
€12.50
Laden Evenementen

Rayid irisinterpretatie: Wat ogen vertellen over je ziel

In de iris van de ogen zien we veel verschillende structuren. Dat is bij ieder mens anders en het weerspiegelt dat we unieke wezens zijn. Het onthult hoe we met mensen om gaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden en nog heel veel meer.

Hans Thijssen legt uit hoe Rayid interpretatie kan helpen om inzicht te krijgen in je levensdoelen en hoe jouw ziel zich het liefst tot expressie zou willen brengen. Dit doet Hans met een interactieve lezing, die je letterlijk en figuurlijk de ogen doen openen. Bij binnenkomst kijkt Hans je in de ogen en onthult tijdens de lezing wat je ogen over jouw karakter vertellen.

Benieuwd naar jouw specifieke kenmerken op je zielenpad? Maak kennis met de wonderlijke wereld van het oog als spiegel van de ziel en meldt je aan voor deze boeiende introductie avond.

Eendaagse workshop

Hans geeft ook eendaagse workshop. Naast leerzaam, leuk en verrassend zal de ééndaagse workshop je veel brengen op het gebied van groei en ontwikkeling. Bij voldoende belangstelling plannen we de eendaagse workshop in Almere. Heb je belangstelling dan kun je dit al aangeven door een e-mail te sturen naar agenda@spiritueelcentrumalmere.nl.

Nu al nieuwsgierig, bezoek dan Rayid Nederland

Foto's van jouw irissen

Tijdens de pauze worden, als je dat wilt, foto’s van je irissen gemaakt en die later via mail naar je toegestuurd worden. De extra kosten hiervoor zijn € 5,-.

Mocht je via een telefonisch consult meer over jezelf te weten willen komen dan worden deze € 5,- weer van de consultprijs afgetrokken.

wat-het-oog-onthult

hans-thijssen

Gegevens

Datum:
april 22
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12.50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.rayidnederland.nl/
Organizers:
Hans Thijssen, Spiritueel Centrum Almere (SCA)

Aankomende evenementen

07
april

Volle maan meditatie

20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie
08
april

Enneagram introductie workshop

20:00 — 22:00
@ Spiritueel Centrum Almere
Meer informatie