12
juni
13:00 — 16:00
PUUR Almere
Randstad 22-161

Almere, FL
€70


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ayurveda en bewuste voeding | verdieping
Krijg een persoonlijk op jouw afgestemd advies op basis van je Ayurvedische identiteit.
70,00

Waarom deze workshop?

Deze workshop is bedoeld om bewuster te worden over voeding en wat jouw lichaam nodig heeft. Dit wordt vastgesteld op basis van je Ayurvedisch identiteit. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk advies op basis hiervan, dit is voor iedereen uniek!

Voor wie? Voor jou als je:

 • Wilt weten hoe jouw lichaam het beste werkt
 • Benieuwd bent wat specifiek goed voor jou is om een bewuste en gezonde voedings- en leefstijl te hebben.
 • Wat voor jou nodig is om je gewenste streefbericht te bereiken en te behouden.

___

Belangrijk voor alle deelnemers

Stuur uiterlijk 1 juni  je geboortegegevens (geboortedatum, -plaats en –tijd) naar info@ayurveda-healthcoaching.nl . Tijdens de workshop krijg je dat een persoonlijk advies op basis van jouw vedische identiteit. Dit advies is bij de prijs inbegrepen.

Wil je graag deelnemen en komt betalen je (nu) niet goed uit, neem contact met ons op. Samen komen we er uit.

Bewuste voeding voor lichaam geest en ziel

Vaak wordt het effect van voeding op onze lichamelijke, geestelijke welzijn onderschat. Op basis van je Ayurvedische identiteit kan je ontdekken welk voedingspatroon het meest ideaal is voor jouw lichaam en geest. Alejandro helpt jou je Ayurvedische identiteit te ontdekken met behulp van de Vedische astrologie.

Bewuste voeding hoeft niet moeilijk en ingewikkeld te zijn. Het is zelfs leuk en inspirerend en een cadeautje voor je ziel.

Streefgewicht…

Ervaar jij ook de strijd met de kilo’s en het jojo effect? Het belangrijkste is om goed in je vel te zitten en misschien zou je het beste een paar kilo kwijt kunnen of er juist bij. Deze workshop reikt je tips aan over de juiste voeding dat je lichaam geeft wat het nodig heeft. Afvallen wordt op de Ayurvedische wijze anders benaderd, zij ziet het als een gevolg van het toepassen van een gezond en persoonlijk voedings- en leefstijlpatroon. Is afvallen een doel dan zal deze workshop je aanspreken maar ook als je je streefgewicht al hebt en je op zoek bent naar een evenwichtige, duurzame balans in je lijf.

De workshop

Tijdens deze workshop leer je de Ayurvedische principes van bewuste voeding en hoe je duurzaam op je gewenste gewicht kan komen en blijven.
De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod.

 • Wat is Ayurveda
 • De Ayurvedische principes van bewuste voeding
 • Problemen bij afvallen
 • Het 5 voudige stappen plan om je gewenste gewicht te houden
 • Alles over diëten
 • De Ayurvedische elementen van een persoonlijk en bewust dieet

Introductie

Op 25 mei geeft Alejandro een introductie. Deze bijwonen is een pré en als dit niet lukt dan ben je van hart welkom bij de verdiepingsworkshop.

Ayurveda en Natuurlijk afvallen

Alejandro, Ayurvedisch Health Coach

Alejandro heeft eerder een introductie en workshop bij SCA gegeven, toen met als thema ‘jouw Ayurvedische identiteit’. Hij doet dit met humor en passie en enkele van de bezoekers volgen nu persoonlijke coaching bij Alejandro.

Alejandro begeleidt zijn klanten met het optimaliseren van hun gezondheid op basis van identiteit. Deze identiteit wordt bepaald aan de hand van de Ayurveda en de Vedische Astrologie. Zijn doel is om mensen in hun natuurlijke kracht te zetten en ze te laten groeien op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel niveau.

Ayurveda-Almere

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
13:00 tot ca.16:00
Kosten:
€70
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,
Organizer:
Alejandro Casas
Organizer Website:
View Organisator Website
 • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een door de gemeente en veiligheidsregio erkende levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
 • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht conform de richtlijnen voor besloten gebouwen. Zelf kiezen we er voor er geen te dragen en het staat een ieder vrij dat wel te doen.
 • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
 • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
 • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
 • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
 • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
 • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.