13
mei
19:30 — 21:30
SCA Kemphaan
Kemphaanstraat 1

Almere, FL
€25


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Breathitation
Ga je mee op een Ademreis, om weer helemaal bij je ware zelf terug te komen.
25,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Breathitation

De Breathitation komt dit keer naar Almere!

Ik ga jullie meenemen op een Ademreis, om weer helemaal bij je ware zelf terug komen. Je heft blokkades op in jezelf zodat de innerlijke rivier weer stroomt en je weer kunt ZIJN. Zonder gedachten aan gisteren of morgen, kom je weer helemaal terug in het nu.

Wat is de Breathitation?

Breathitation is een Ademreis met muziek waarmee je je lichaam, geest en ziel heelt en reinigt. Het bevrijd je van alle ballast die je jarenlang, en soms levenslang, met je mee hebt gedragen.

Door middel van geleide meditatie, begeleid door speciaal gekozen muziek, word je meegenomen in een innerlijke reis. Je heft blokkades en angsten op door diep en volledig te ademen. Je maakt je systeem wakker tot in het diepst van je cellen om jezelf van binnen volledig te reinigen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Bij de Breathitation maken we gebruik van een diepe uitademing, dieper dan je gewend bent, om van hieruit bij je levenskracht te komen. In plaats van te denken over het leven ervaar je het leven ten volste.

Glenn Salvesen | Ademcoach

Mijn naam is Glenn, en ik ben de Ademlaar. Net als de Adelaar zie ik het proces van bovenaf gebeuren, en kan ik hier en daar bijsturen bij dat wat in het moment nodig is. Ik heb zelf een behoorlijk pad mogen bewandelen in mijn leven en ben diep door mijn eigen processen heen gegaan. Daarbij heeft de adem mij enorm geholpen, evenals vele andere methoden die ik mezelf eigen heb gemaakt.

Op dit moment help ik anderen ook weer de verbinding met zichzelf te laten ervaren. Met dat, wat misschien wel heel lang verborgen heeft gezeten. Zo ontstaat er weer heling, en dat is op dit moment van het leven zo belangrijk. Je voelt je weer heel!

Praktische zaken

De groepsgrootte is beperkt zodat er voldoende ademruimte is voor iedereen.

Tijdens de ademreis mag je zitten of liggen of een combinatie ervan. Een stoel staat er voor je klaar. Neem wel zelf iets mee om op te liggen + eventueel een kleedje en kussentje.

Het kan een intense reis worden. Zorg dat je na de reis voldoende water drinkt (alcohol wordt echt afgeraden) en dat je nadien rustig de rest van de avond en nacht in kan.

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
19:30 tot ca.21:30
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Organizer:
Spiritueel Centrum Almere (SCA)
Telefoon:
0641786652
E-mail:
agenda@spiritueelcentrumalmere.nl
  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een door de gemeente en veiligheidsregio erkende levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht conform de richtlijnen voor besloten gebouwen. Zelf kiezen we er voor er geen te dragen en het staat een ieder vrij dat wel te doen.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.