21
oktober
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Netherlands
€22.50

 

Ontvangst en aanvang: de deur opent om 19.30 en we starten om 20.00 uur.
Afwijkende tijden of dagen (standaard = woensdagavond) worden aangegeven en extra bevestigd in e-mails.

Het is prettig als iedereen om 19.55 een plekje heeft. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.

Laden Evenementen

Hemelse beleving

Deze avond wordt een hemelse ervaring. We gaan een intieme sfeer creëren waarin je in een andere wereld mag wegdromen.
Hoewel het lijkt of de harpist de harp bespeelt, weet iedereen die harpmuziek heeft ervaren, dat het in werkelijkheid eerder andersom is. Dat is tenminste hoe Femke Bloem het ervaart. En eenieder die meeluistert weet wat hiermee wordt bedoeld.

Harpmuziek, gespeeld vanuit het hart, betovert, verbindt, geneest, neemt je mee en bespeelt je

Op de website van Femke lees je meer en kun je filmpjes bekijken.

Harpmeditatie

De zeven chakra’s voorzien het lichaam van energie, de harp chakra meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie tot gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd zijn een beproefde methode om in balans te komen.

Een van de belangrijkste redenen dat een harpmeditatie zo diep inwerkt op het gehele systeem (zowel fysiek en energetisch) is dat gedurende de ceremonie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Dit heeft al vaak diepe inzichten en wonderlijke genezingen teweeg gebracht bij de aanwezigen.

De Avond

Deze avond is een hemelse ervaring. We gaan een intieme sfeer creëren waarin je in een andere wereld mag wegdromen. Je mag het jezelf helemaal comfortabel maken. Neem zelf een matje, hoofdkussentje, dekentje en warme sokken mee.

De harpmeditatie duurt ongeveer anderhalf uur, waarna er gelegenheid is voor nabespreking. De optredens van Femke Bloem zijn bijzondere bijeenkomsten, we zijn dan ook verheugd dat Femke bij SCA wil optreden. Het aantal plaatsen is beperkt en je mag van geluk spreken als je erbij kan zijn.

Femke Bloem

Femke Bloem is een bekende verschijning in de wereld van spirituele bijeenkomsten en heeft vele optredens op haar naam staan. Ze bracht 4 cd’d uit, tekent en schildert en heeft twee boeken op haar naam staan.

Met een achtergrond als Kunstzinnig Therapeute en jarenlang onderricht te hebben genoten in wijsheidsleren als het Rozenkruis, Wicca en de Antroposofie was het een kwestie van tijd voordat zij hierover ook ging schrijven. Zo ontstond het boek ‘Je levenswiel in beweging’; een handleiding om biografisch werken met de Keltische jaarfeesten als insteek.

Na het jarenlang onderzoeken van westerse wijsheden, richtte ze zich tot het oosten en bekwaamde zich in het lesgeven van hatha en yin yoga. Last but not least is zij harpiste en treed zij regelmatig op met harp en zang om iedereen kennis te laten maken met de magie van harp en zang, waarbij ze haar eigen sfeervolle Keltisch-aandoende repertoire ten gehore brengt.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Gegevens

Datum:
21 oktober
Tijd:
20:00 tot ca.22:00
Kosten:
€22.50
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.harpspel.nl
Organizer:
Spiritueel Centrum Almere (SCA)
E-mail:
0
COVID19:
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.

Aankomende evenementen