11
april
13:00 — 15:30
SCA Kemphaan
Kemphaanstraat 1

Almere, FL
€22.50


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Mooie verrassing

Soms brengt het leven mooie verrassingen. Dat Julien(ne) contact met ons opnam was er een in die categorie.

Na een telefoongesprek – dat anders was dan de meeste telefoongesprekken – maakte ik (Wim) een afspraak om Julienne te ontmoeten op een neutrale plek. Daar wachtte een kleurrijke ziel mij op. We wandelden en ik werd geraakt door het levensverhaal van Julien(ne). Het leven lijkt soms oneerlijk en dan juist is het zo mooi dat passie en uitzonderlijk talent zich manifesteren.

Na de wandeling stelde Julienne voor om een afspraak te maken, samen met Manon. Ik was zeker geïntrigeerd door de ontmoeting met Julienne en wist eigenlijk niet eens hoe ik de ontmoeting aan Manon kon omschrijven. Ik heb iets gezegd als “het is helemaal niks of het is briljant.”

We zijn verheugd dat Julienne ons het vertrouwen heeft gegund ons in haar ‘tempel’ te ontvangen voor een privé concert. Toen Julienne eenmaal aan de harp ging zitten kregen we een kindermelodietje te horen, ik wist me even geen houding te geven… En toen begon het echt!

We zijn letterlijk betoverd en vinden het een groot genoegen dat we anderen mee mogen laten genieten van het prachtige virtuoze spel op de Daphne harp.

Julien(ne)

Julien(ne) heeft meerdere kunstzinnige talenten, waaronder: tekenen, schilderen, ontwerpen van kleding, schrijven van verhalen/gedichten en muziek. De grootste passie werd muziek. Aan het conservatorium bekwaamde Julien(ne) zich op de Spaanse gitaar en slaagde met de hoogste cijfers en ging gitaarles geven. Als bijvak deed Julien(ne) harp en na het conservatorium ging hier steeds meer het hart naar uit.

Julien(ne) ontwikkelde een geheel eigen stijl van spelen die onevenaarbaar is. Alle muziek componeert Julienne zelf en dagelijks repeteert ze vele uren volgens een strak ritme.

Onderstaande foto geeft de creativiteit en eigenzinnigheid van Julienne prachtig weer.
Tijdens de harpmeditatie zal ze meer ingetogen gekleed zijn, je ligt tenslotte met je ogen dicht.

De harpmeditatie

Tijdens deze beleving creëren we een intieme, hemelse sfeer. Er is slechts plek voor 12. Tijdens de harpmeditatie lig je, tenzij je anders kiest.

We vragen je tijdig aanwezig te zijn. We maken dan de zaal gereed, ofwel je legt je matje, kussen(s) en kleedje klaar. Daarna heb je nog gelegenheid om tassen e.d. in de hal te plaatsen, iets te drinken en voor sanitaire bezigheden…

Als iedereen gereed is dan ga je lekker op je plekje liggen en gaat het licht uit. De ruimte wordt alleen nog verlicht door kaarsen en schemerlampjes.
Julienne zal de ruimte betreden en vanaf dat moment mag jij volledig ontspannen, opgaan in de klanken van de harp, jezelf in een andere dimensie plaatsen.

Er is geen pauze zodat je heerlijk circa anderhalf uur volledige kunt ontspannen. Na de harpmeditatie heb je rustig gelegenheid om weer bewust terug te komen in de ruimte, zullen we een versnapering uitdelen en is er ruimte om te delen of vragen te stellen.

Verplaatst wegens avondklok

Vanwege de avondklok is deze beleving verplaatst.

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
13:00 tot ca.15:30
Kosten:
€22.50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Organizer:
Spiritueel Centrum Almere (SCA)
Telefoon:
0641786652
E-mail:
agenda@spiritueelcentrumalmere.nl
  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een door de gemeente en veiligheidsregio erkende levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht conform de richtlijnen voor besloten gebouwen. Zelf kiezen we er voor er geen te dragen en het staat een ieder vrij dat wel te doen.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.