22
mei
13:00 — 17:00
PUUR Almere
Randstad 22-161

Almere, FL
€55


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Hoogsensitiviteit als kracht | Verdiepingsworkshop
Na deze workshop kijk je met andere ogen naar jezelf en je mogelijkheden als HSP’er.
55,00

Haal meer uit jezelf als HSP

Als hooggevoelig persoon is het belangrijk dat je extra goed voor jezelf zorgt, en helemaal in een hectische wereld waarin zelfs de niet-HSP regelmatig overprikkeld raakt. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je meer ruimte voor wat jij nodig hebt om te bloeien?

Voor een hoogsensitief persoon is het héél belangrijk dat je jezelf kent én jezelf kunt zijn.
Dat je gebruik kunt maken van je kwaliteiten als hooggevoelige en dat dat je weet wat je sterke punten, maar juist ook wat je valkuilen zijn. Als je dat immers weet, kun je hier ook beter naar handelen.

Veel HSP’s kunnen zichzelf makkelijk aanpassen, aan personen en situaties. Dat is niet per definitie een negatieve eigenschap. Het wordt soms wel een negatieve eigenschap omdat sommige HSP’s zichzelf dusdanig aanpassen, dat ze niet meer goed weten wie ze zelf zijn, ze raken verwijderd van hun eigen waarden en normen in het leven. En als je dat maar lang genoeg doet, verlies je jezelf.

Een belangrijk onderdeel om in vrijheid je leven vorm te geven is ‘Ja’ durven zeggen tegen jouw verlangens, wensen en behoeften. Veel hoogsensitieve mensen vinden dit moeilijk. De angst om nee te zeggen tegen een ander is groot. Maar waar blijf jij dan?

De verdiepings workshop

In deze verdiepingsworkshop workshop gaan we dieper in op de onderwerpen:

 • Wie ben jij als hooggevoelig persoon?
 • Keuzes maken
 • Grenzen aangeven
 • Wat heb jij nodig om op een goede manier voor jezelf te zorgen zodat jij je hoogsensitiviteit als talent kan inzetten.

Dit doen we doormiddel van stukjes theorie over hoe bepaalde zaken voor jou als HSP werken en oefeningen om het meteen zelf in de praktijk te brengen.

Na deze workshop kijk je met andere ogen naar jezelf en je mogelijkheden als HSP’er.

Het is een pré als je de introductie hebt gevolgd die op 14 april wordt gegeven.

Praktische info

 • Neem pen en papier mee
 • Breng een (eenvoudige) lunch. Een koelkast en magnetron zijn beschikbaar.
 • Voor koffie, thee en water wordt gezorgd.

Recensies introductie avond (2020)

Zeer informatief! Wil je weten of je HSP bent? Michelle geeft helderheid in de term hoogsensitief! Ontdek veel meer over de eigenschappen van HSP. Zeker een aanrader! Cindy

In een korte tijd veel info op een toegankelijke manier. Goede afwisseling van theorie, eigen ervaring en oefeningen met daarbij uitwisseling met anderen. Wendy

Voor mij had de workshop als doel, weer even pas op de plaats maken, mijzelf serieus nemen en een nieuwe start maken met mijn HSP ZIJN. Dit is zeker gelukt. Ik ging naar huis met een tevreden gevoelPauline

HSP-Almere

Michelle Tukker

De workshop zal gegeven worden door Michelle Tukker, life-coach en trainer.

Als ervaren coach en ervaringsdeskundige is zij gespecialiseerd op het gebied van hoogsensitiviteit, incest, seksueel misbruik en rouw.

In haar praktijk begeleid zij hoogsensitieve kinderen en volwassenen naar hun glimlach achter het masker: om in alle vrijheid te mogen zijn wie je werkelijk bent en dat ten volle te accepteren. Zodat jij je leven gaat vormgeven, zoals jij dat wilt zonder maskers en andere emotionele ballast.

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
13:00 tot ca.17:00
Kosten:
€55
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Organizer:
Michelle Tukker
Organizer Website:
michelletukker.nl
 • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een door de gemeente en veiligheidsregio erkende levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
 • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht conform de richtlijnen voor besloten gebouwen. Zelf kiezen we er voor er geen te dragen en het staat een ieder vrij dat wel te doen.
 • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
 • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
 • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
 • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
 • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
 • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.