02
februari
13:30 — 16:00
PUUR Almere
Randstad 22-161

Almere, 1316 BM Nederland
€25


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

We hebben net het bestelsysteem gewijzigd. Daardoor is de weergave soms nog niet optimaal, zoals dubbele prijsvermelding.

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Imbolc Kring Vision Board (dinsdag)
De prijs is inclusief alle materialen, versnaperingen en gezelligheid.
25,00

Imbolc, het ploeg en zaaifeest

Wat leeft er in jou wat zich nog niet laat zien? En is wat zich wel laat zien ook hetgeen diep in jou leeft? Ontdek het tijdens deze avond. Op 1-2 februari is het Imbolc, het ploeg- en zaaifeest binnen het Wicca Jaarwiel. Dat wat er zich in de natuur afspeelt, zegt ook iets over waarvoor het in ons het juiste moment is.

In dit geval is het een uitstekende gelegenheid te kijken naar wat je zou willen neerzetten de komende 6 maanden. Wat leeft er in jou wat zich nog niet laat zien? En is wat zich wel laat zien ook hetgeen diep in jou leeft?

Vision Board maken

Het antwoord op die vragen laten we ontstaan tijdens een ontspannen en avondvullend programma Vision Board maken. Lekker knippen en plakken onder het genot van koffie, thee, snoeperij en goed gezelschap. Voor maar €25 doe je mee, inclusief alle materialen.

LET OP: ivm de geldende maatregelen zijn er slechts 10 plaatsen beschikbaar.

Inhoud van de middag

Ik zal een passend Imbolc altaar maken en daarop mag je zelf ook een voorwerp leggen. Dat mag van alles zijn, een steen, een sieraad, een foto, een boek, er is plaats genoeg voor grotere en kleinere voorwerpen van alle deelnemers .

Ik trek als we allemaal zitten een cirkel, roep de windrichtingen aan en laat de praatstok rondgaan. Ik ga kort in op de betekenis van Imbolc en neem je daarna in een ontspannen sfeer mee in een toegankelijke, geleide meditatie die jouw diepste verlangen naar boven haalt .

Hierna ga je intuïtief uit de aanwezige tijdschrijften halen wat past bij jouw thema voor 2021 . Al knippend en plakkend wordt steeds beter zichtbaar waar het bij jou in 2021 om draait. Hier maak je een een mooie, sprekende collage van.

Als jouw Vision Board klaar is, bekijken we samen het eindresultaat en help ik je te duiden welke boodschap erin verborgen zit. Gebruik je alles wat je uitgekozen hebt of moet er wat afvallen omdat je teveel wilt? Is er ruimte voor ontwikkelingen of verrassingen in je leven? Hoe vast zit je in patronen, hoe ruimdenkend blijk je te zijn? Wat laat je achter, wat neem je mee de toekomst in? Waarop ligt de nadruk dit deel van je leven?

We starten om 13.30. Het is een vol programma, ik kan niet garanderen dat we 16.00 uur helemaal klaar zijn. Als je eerder weg moet dan is dat geen probleem. Vanaf 13.00 is deur open.

Monique Le Grand

Monique is voor velen een vertrouwd gezicht en ze is al vanaf de oprichting betrokken bij Spiritueel Centrum Almere.

Ik werk al jaren als spiritueel coach en energetisch therapeut. Het belangrijkste wat ik doe, is mensen die vastlopen in het leven weer vlot trekken. Bewustwording is een belangrijk onderdeel van mijn werk, maar ook het geven van healing.

Gegevens

Datum:
2 februari
Tijd:
13:30 tot ca.16:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Organizer:
Monique Le Grand
Organizer Website:
time2heal.nl

COVID19:

  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht, wij dragen ze zelf niet.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.