18
april
13:00 — 16:00
PUUR Almere
Randstad 22-161

Almere, FL
€55


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

De workshop

Met laagdrempelige tekenoefeningen ga je ontdekken wat jouw intuitie te vertellen heeft. Je zal verrast zijn over de inzichten waarbij Esther je vakkundig helpt.
Op 24 maart gaf Esther een introductie intuïtief tekenen, dit was ontzettend leuk! Dus heb jij zin in een leuke, creatieve en gezellige workshop die je veel inzichten zal geven?!

We starten met laagdrempelige oefeningen en hier halen we uit wat we nodig hebben voor de volgende tekeningen. Ook komen de chakra’s aan bod, zal je ervaren hoe rustgevend tekenen is en hoe helend bezig zijn met kleur is.

Je maakt een grote tekening volgens een figuur dat opgezet wordt met een chakra en de kleuren die gebruikt worden zijn jouw reminder voor de toekomst.

De workshop is voor maximaal 10 deelnemers. Zodoende kan Esther iedereen persoonlijk inzichten geven op de tekeningen. Naast mooie inzichten wordt het natuurlijk ook een leuke, gezellige middag waarin je lekker creatief bezig kan zijn.
Na de workshop zal Esther je tekeningen analyseren en ontvang je per e-mail jouw persoonlijke inzichten. Je zult verrast zijn!

Je hebt geen tekenervaring nodig.

Wat je onbewuste jou wil vertellen

Wat je onbewuste jou wil vertellen, haal je allemaal uit een tekening. Maak kennis met intuïtief tekenen en kom te weten wat er in jouw onbewuste leeft.

We hebben in deze hectische wereld vaak een goed idee van onszelf vanuit ons hoofd en ons verstand. Maar waarom we steeds doen zoals we doen of ons voelen zoals we ons voelen, daar kunnen we vaak de vinger niet op leggen. Dit komt deels doordat we te ver van onszelf en de natuur zijn afgedwaald. We negeren signalen van meer rust nemen, doen als laatste waar we blij van worden of als ons lijf ons remt, gaan we vaak toch door. Want de maatschappij en anderen rekenen op ons. Tijd voor onze ontwikkeling en stilstaan bij onze behoeften is er bijna niet.

‘Vroeger’ vond ik tekenen leuk

Ik krijg veel te horen dat men vroeger op school graag tekende, maar met het volwassen worden werd dit nooit meer gedaan. Al dan niet omdat er faalangst op zit, ‘het moet natuurlijk wel gelijk in het museum’. Veel is prestatiegericht en bij Intuïtief tekenen is alles goed.
Alles wat je op het papier kwijt wil, heeft je iets te vertellen. Het gaat niet om het zo goed mogelijk kopiëren van wat je in de fysieke wereld waarneemt. Maar juist om je gevoel te laten spreken in kleur en vorm.

Bij mij is alles wat je tekent goed. Je tekening is het praatpapier en hier kun je niemand mee bedotten. Maar ook is het een moment opname en brengt het iets naar boven wat gevoelig ligt. Wil je de oorzaak weten van een problematische situatie? Een tekening, kleurgebruik en je chakra’s vertellen je wat je hierover wilt weten zodat het je niet langer belemmert in je dagelijks leven.

Esther Foppen

Een vrouw vol tegenstrijdigheden!
Klein in lengte, groot in al mijn glorie.
Nuchter en magisch tegelijk.
Ik word blij van kleur (en ik ga je rode sokken laten dragen, echt waar!), tekenen en ik inspireer mensen graag.

Dit gebruik ik allemaal in mijn werk, ik ben mijn werk en mijn werk ben ik.

Ik lijk heel lief, en dat ben ik ook, maar ik leg wél de vinger op de zere plek!

Je komt bij mij niet om in stand te houden wat je niet meer wilt, je komt voor heling en verbetering.

intuitief tekenen

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
13:00 tot ca.16:00
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Organizer:
Esther Foppen
Organizer Website:
View Organisator Website
  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een door de gemeente en veiligheidsregio erkende levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht conform de richtlijnen voor besloten gebouwen. Zelf kiezen we er voor er geen te dragen en het staat een ieder vrij dat wel te doen.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.