04
december
20:00 — 22:00


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

We hebben net het bestelsysteem gewijzigd. Daardoor is de weergave soms nog niet optimaal, zoals dubbele prijsvermelding.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Jouw rol als man, wie ben ik (nog)?

Als man heb jij ook steeds meer behoefte om te ontdekken wie jijzelf bent. Om verbinding te maken met jezelf, met anderen en eventueel het andere.

Je dagelijkse rollen invullen in de snel veranderende samenleving is simpelweg een uitdaging. Een uitdaging die andere mannen ook zeker herkennen!

Leren van elkaar

De maandelijkse sessies staan in het teken van delen, uitwisselen van ervaringen en visies over verschillende onderwerpen. We zijn nieuwsgierig naar elkaar, naar wat ons beweegt als mannen en hoe we ons willen verhouden tot onszelf en onze omgeving. Tegelijkertijd respecteren we elkaars verschillen.

De avond wordt begeleid door Klaas Otten en gefaciliteerd door Wim Bakker van SCA. De insteek is dat de avond gemaakt wordt door alle aanwezigen. De thema’s zullen gezamenlijk ontstaan en JIJ draagt bij op de manier die bij JOU past. Er zal een veilige setting gecreëerd worden waarin er ruimte is voor ieder zijn persoonlijke ontwikkeling, herstel en groei.

Kleine groep, maandelijkse bijeenkomst

De groep zal uit maximaal 10 mannen bestaan. Het is niet noodzakelijk dat je iedere maand aanwezig bent en het is mooi als er een vertrouwde groep ontstaat.

We starten op vrijdag 6 november en de volgende is op vrijdag 4 december. Volgende data nader te bepalen, mede o.b.v. animo. We starten om 20.00 tot ca. 22.00 uur.

Gegevens

Datum:
4 december, 2020
Tijd:
20:00 tot ca.22:00
Evenement Categorie:
Organizer:
Spiritueel Centrum Almere (SCA)
Telefoon:
0641786652
E-mail:
agenda@spiritueelcentrumalmere.nl

COVID19:

  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht, wij dragen ze zelf niet.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.