04
november
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Netherlands
€9.00

 

Ontvangst en aanvang: de deur opent om 19.30 en we starten om 20.00 uur.
Afwijkende tijden of dagen (standaard = woensdagavond) worden aangegeven en extra bevestigd in e-mails.

Het is prettig als iedereen om 19.55 een plekje heeft. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.

Laden Evenementen

LUISTER NAAR JE HART

We laten ons beïnvloeden door wat we denken wat anderen van ons denken. Terwijl je hart fluistert, luister naar mij. Luister naar je HART!

Deze avond ga je LUISTEREN naar je HART en krijg je handvatten aangeboden om naar je hart te luisteren, ook als het in de waan van de dag naar je fluistert.

Geleide meditatie en healing of oefening

Zeker als je nog onervaren bent met mediteren is een geleide meditatie een prettige manier. Je wordt meegenomen in een verhaal, veelal met ontspannende muziek. Bij ons zit je op een stoel, wil je liever je eigen meditatiekussen zitten dan is dat ook mogelijk. Afgestemd op het thema en de energie van de avond zal er na de pauze een healing worden gegeven of een oefening worden gedaan om bijvoorbeeld (meer) in contact te komen met je lichaam. Je kan deelnemen op de manier die voor jouw veilig en fijn voelt, er is geen enkel ‘moeten’.

mediteren-almere

De avond

Elke meditatieavond is anders en wordt ook steeds door iemand anders begeleid. Hierdoor kan kennismaken met diverse meditatievormen en mag je ontdekken of er bij jezelf nieuwe inzichten ontstaan. Jij mag de avond beleven op de manier die voor jou goed voelt. Als bekend is wie de avond begeleid dan staat dit verderop vermeldt.

De meditatie & healing avond is een moment van rust voor jezelf. De collectieve energie die wordt neergezet met de andere bezoekers is heel sereen om te ervaren. Een heerlijke avond om te ont-moeten, te verbinden en om te LUISTEREN naar je HART.

Tijdens de meditatie zit je op een stoel. Zit je liever op je eigen meditatiekussen dan kan dat ook. Vanwege de RIVM richtlijnen kunnen we momenteel maximaal 20 deelnemers ontvangen. De ticketprijs is hierom hoger dan voorheen, anders is de avond niet kostendekkend voor stichting SCA.

Natasia de Ridder

Deze avond neem Natasia van Kailos Astrologische consulten en inzichten je mee op reis.

Langs welke planeten en sterren de reis gaat is een verrassing, de eindbestemming is wel bekend; jouw HART.

meditatie-mindfulness

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
20:00 tot ca.22:00
Kosten:
€9.00
Evenement Categorieën:
,
Organizer:
Meditatie met healing | LUISTER NAAR JE HART
COVID19:
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.