07
oktober
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Netherlands
€9.00

 

Ontvangst en aanvang: de deur opent om 19.30 en we starten om 20.00 uur.
Afwijkende tijden of dagen (standaard = woensdagavond) worden aangegeven en extra bevestigd in e-mails.

Het is prettig als iedereen om 19.55 een plekje heeft. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.

Laden Evenementen

ONTSPANNEN in het NU

Vaak houdt het verleden ons bezig en maken we ons druk over de toekomst. Het NU verliezen we nog weleens uit het oog. Dit veroorzaakt onrust en mooie momenten gaan daardoor soms onopgemerkt aan ons voorbij.

Deze avond ga je ONTSPANNEN in het NU en krijg je handvatten aangeboden om op latere momenten jezelf weer in het NU te brengen.

Geleide meditatie en healing of oefening

Zeker als je nog onervaren bent met mediteren is een geleide meditatie een prettige manier. Je wordt meegenomen in een verhaal, veelal met ontspannende muziek. Bij ons zit je op een stoel, wil je liever je eigen meditatiekussen zitten dan is dat ook mogelijk.

Afgestemd op het thema en de energie van de avond zal er na de pauze een healing worden gegeven of een oefening worden gedaan om bijvoorbeeld (meer) in contact te komen met je lichaam. Je kan deelnemen op de manier die voor jouw veilig en fijn voelt, er is geen enkel ‘moeten’.

mediteren-almere

De avond

Elke meditatieavond is anders en wordt ook steeds door iemand anders begeleid. Hierdoor kan kennismaken met diverse meditatievormen en mag je ontdekken of er bij jezelf nieuwe inzichten ontstaan. Jij mag de avond beleven op de manier die voor jou goed voelt. Als bekend is wie de avond begeleid dan staat dit verderop vermeldt.

De meditatie & healing avond is een moment van rust voor jezelf. De collectieve energie die wordt neergezet met de andere bezoekers is heel sereen om te ervaren. Een heerlijke avond om te ont-moeten, te verbinden en in het NU te ontspannen.

Tijdens de meditatie zit je op een stoel. Zit je liever op je eigen meditatiekussen dan kan dat ook. Vanwege de RIVM richtlijnen kunnen we momenteel maximaal 20 deelnemers ontvangen. De ticketprijs is hierom hoger dan voorheen, anders is de avond niet kostendekkend voor stichting SCA.

Leonie Omlo

Leonie begeleid deze avond de meditatie. Leonie is is pedagoog, mindfulness trainer en kinderyoga docent. Ze heeft haar eigen praktijk; Mindfulness Praktijk Leonie Omlo, trainingen in Mindfulness. De trainingen worden gegeven volgens de officiële MBSR (Mindfulness Based Stress Release) methode welke ontwikkeld is door Jon Kabat Zinn.

Leonie neemt je mee in het thema ‘Ontspannen in het NU‘, wat haar uit eigen ervaringen aan het hart ligt. Ze zal je handvatten geven om ‘ontspannen in het nu’ in je leven toe te passen.

Meditatie-Almere

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Gegevens

Datum:
7 oktober
Tijd:
20:00 tot ca.22:00
Kosten:
€9.00
Evenement Categorieën:
,
Organizer:
Spiritueel Centrum Almere (SCA)
COVID19:
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.

Aankomende evenementen