05
mei
19:30 — 21:30
SCA Kemphaan
Kemphaanstraat 1

Almere, FL
€9


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Meditatieavond mei
Hoe kan het anders op 5 mei, het thema van de avond is VRIJHEID. Ervaar tijd voor jezelf en vrijheid tijdens deze meditatieavond.
9,00

Thema Vrijheid

Deze avond wordt begeleid door Danielle Dortalina. En hoe kan het anders op 5 mei, het thema van de avond is VRIJHEID.

We beginnen met Qi Gong, bij mooi weer gaan we lekker naar buiten. Er zal dan ook een oefening, in tweetallen, worden gedaan die past bij het thema.
Na de pauze begeleidt Danielle de meditatie. In de meditatie kan het inzicht uit de oefening worden meegenomen.

Geleide meditatie en healing of oefening

Zeker als je nog onervaren bent met mediteren is een geleide meditatie een prettige manier. Je wordt meegenomen in een verhaal, veelal met ontspannende muziek. De meditatie & healing avond is een moment van rust voor jezelf. De collectieve energie die wordt neergezet met de andere bezoekers is heel sereen om te ervaren. Een heerlijke avond om te ont-moeten, te verbinden en in het NU te ontspannen.

Bij ons zit je op een stoel, wil je liever op je eigen meditatiekussen zitten dan is dat ook mogelijk. Afgestemd op het thema en de energie van de avond wordt er meestal na de pauze een oefening of healing gedaan om bijvoorbeeld (meer) in contact te komen met je lichaam. Je kan deelnemen op de manier die voor jouw veilig en fijn voelt, er is geen enkel ‘moeten’.

Elke meditatieavond – die we houden op de 1e woensdag v.d. maand – is anders en wordt ook steeds door iemand anders begeleid. Hierdoor kan je kennismaken met diverse meditatievormen en mag je ontdekken of er bij jezelf nieuwe inzichten ontstaan.
Vanwege de RIVM richtlijnen kunnen we momenteel maximaal 20 deelnemers ontvangen. De ticketprijs is hierom hoger dan voorheen, anders is de avond niet kostendekkend voor stichting SCA.

Danielle Dortalina

Naast het geven van Vrouwenkracht trainingen,  Inzicht-dagen met verschillende thema’s en online meditaties … schrijft Daniëlle op haar website:

Nu weet ik wie ik ben- wat wij mensen allemaal zijn- een Prachtig, Liefdevol Lichtwezen met het Goddelijk in mij. Dit heb ik mogen ont-dekken langs het pad van diverse opleidingen zoals NLP, TA, coaching en systemisch werk en reiki, stilte retraites, teaching plant Ayahuasca, meditaties, Sjamanistisch vuurdans.

In haar bedrijf 3D-inzicht is ze werkzaam als Holistisch Coach, Trainer en Systemisch werker met de gedachte dat lichaam en geest plus Ziel één dynamisch geheel zijn.

meditatie-almere

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
19:30 tot ca.21:30
Kosten:
€9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Organizer:
Spiritueel Centrum Almere (SCA)
Telefoon:
0641786652
E-mail:
agenda@spiritueelcentrumalmere.nl
  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een door de gemeente en veiligheidsregio erkende levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht conform de richtlijnen voor besloten gebouwen. Zelf kiezen we er voor er geen te dragen en het staat een ieder vrij dat wel te doen.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.