31
maart
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Nederland
€25


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

We hebben net het bestelsysteem gewijzigd. Daardoor is de weergave soms nog niet optimaal, zoals dubbele prijsvermelding.

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Medium demonstratie | Anoeska Coopman
Je weet niet wat je meemaakt!
25,00

TOP medium Anoeska

“Rauw en…Wauw..! Bizar… Een energie explosie… Powerhouse!! Dit moet je gezien hebben anders geloof je ‘t niet… Heeft ze een ‘oortje’ in?”

Worlds Best Medium Times Square Press New York

In de verkiezingen Worlds Best Medium van de Times Square Press New York is Anoeska geëindigd in de top 5 van de wereld. Van de de ruim 32.000 nominaties vanuit de hele wereld verkoos het publiek haar tot: 5th Best Medium in the World

Quote Times Square Press:

“Anoeska Coopman is absolutely delightful with a big heart made from gold. If you are looking for la crème de la crème, Coopman should be your first choice. We recommend her 100% without reservation.

Demonstratie Mediumschap

Vele mensen denken “dood is dood”. Een medium ziet het als zijn/haar taak het tegendeel te bewijzen. En dus de mensen vanuit de Spirituele Wereld, oftewel het hiernamaals, een “stem” te geven.

Een demonstratie Mediumschap is een prachtige gelegenheid om deze ontmoetingen tussen de twee werelden te ervaren. Doorgaans zijn zij troostend en ontroerend voor de mensen die een dierbare missen. Maar ook ontzettend boeiend om mee te maken voor mensen die opzoek zijn naar het antwoord op de vraag: Is er leven na de dood?

Een medium maakt tijdens de demonstratie verscheidene contacten met overledenen uit de Spirituele Wereld. Bij elk contact dat het medium maakt zal er specifieke en gedetailleerde informatie worden doorgegeven over de overledene.

Dit is van groot belang, zodat het snel duidelijk is om wie het gaat, dus met wie het medium contact heeft. Niet altijd maar dikwijls weet het medium ook te vertellen voor wie deze persoon komt in de zaal.

Uiteindelijk wordt elk contact afgesloten met het doorgeven van een boodschap of advies van de overledene voor de ontvanger in kwestie. Een demonstratie Mediumschap is altijd doorspekt met liefde, respect en integriteit.

Voor alle duidelijkheid; een Medium bepaald niet wie er vanuit de Spirituele Wereld doorkomt. Ook is het onmogelijk om tijdens een demonstratie voor een groot publiek om voor elke bezoeker een contact te leggen.

Wil je echt verzekerd zijn van een contact dan is een privé consult daar een mooie gelegenheid voor. Anoeska heeft een wachtlijst van een jaar, reken dus niet op een vlotte afspraak met haar. Tegelijkertijd getuigd dit van haar staat van dienst.

anoeska-coopman-hemelswij

Anoeska Coopman

Anoeska Coopman is geboren in 1970 te Amsterdam. Mediumschap zit haar van generatie op generatie in het bloed. Vanaf kinds af aan heeft zij contact met de mensen vanuit de Spirituele Wereld.

Op haar drieëndertigste is ze begonnen met het geven van privéconsulten in haar praktijk en demonstraties Mediumschap voor publiek in Nederland en ver daarbuiten.

Jarenlang heeft zij met veel plezier een druk bezocht Spiritueel centrum in Amsterdam gehad. En uiteindelijk in 2011 Mediumschool Amsterdam ‘HemelsWijs’ opgericht. Bij ‘Hemelswijs’ geeft zij les in Mediumschap, privéconsulten én demonstraties Mediumschap voor publiek. Al met al kun je rustig stellen dat Mediumschap een ‘way of life’ voor haar is.

Als mens staat zij nuchter en met een gezonde dosis humor in het leven. ’Niets menselijks is mij vreemd’ zoals zij zelf vaak zegt en met liefde dient zij elke ziel. Volgens Anoeska is dat de reden waarom wij hier op deze aardbol geboren zijn: Om elkaar te helpen en vooral Liefde te Zijn.

En Anoeska is lief en helpt! Ze geeft deze demonstratie belangeloos zodat de volledige opbrengt ten gunste van Stichting Spiritueel Centrum Almere komt. En vanuit de stichting doen wij weer goed voor anderen.

Gegevens

Datum:
31 maart
Tijd:
20:00 tot ca.22:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Organizer:
Mediumschool Hemelswijs
Organizer Website:
hemelswijs.nl

COVID19:

  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht, wij dragen ze zelf niet.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.