28
mei
19:30 — 21:30
PUUR Almere
Randstad 22-161

Almere, FL
€45


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Thai Yoga Massage
Prijs per stel
45,00
4 beschikbaar

Thai Yoga massage

Deze avond is voor partners/ stellen. Vermelde prijs is per stel.

Thai Yoga is een geklede massage vorm met compressie, rekkingen en strekkingen. Het combineert yoga, massage, acupressuur en meditatie.

Er wordt gewerkt met de handen, armen, voeten de benen en het lichaamsgewicht. Binnen jouw eigen grenzen strekt de GEVER je ledematen volgens bepaalde yogaposes en drukt op specifieke energiepunten.

Doordat jij je heerlijk ontspant, kun je op een dieper niveau spanning loslaten, waardoor blokkades worden opgeheven. Je energie gaat vrij stromen en afvalstoffen verlaten je lichaam. De massage heeft daardoor niet alleen een heerlijk ontspannend, maar ook een krachtig reinigend, vitaliserend en heilzaam effect.

Op onderstaande filmpje zie je een demonstratie van Thai Yoga massage door de docent van Peter.

De demonstratie workshop

Deze avond starten we met een korte introductie over Thai Yoga massage. Daarna doe we een korte warming-up en Qigong (Chi Kung) en aanrakingsoefening. Qigong is een eeuwenoude Chinese ademhalings-, ontspannings- en bewegingsleer die de basis vormt voor de oosterse gevechtskunsten en meditatie technieken.

Peter demonstreert de Pichet style. Je wordt begeleid om dit samen met je (gelegenheids-) partner te doen. Je zal tijdens de avond zowel GEVER als ONTVANGER zijn.

Als GEVER ga je in zachtheid, liefde en toewijding overbrengen naar de ontvanger.

De ONTVANGER wordt gevraagd zich volledig in vertrouwen over te geven aan de gever en mee te gaan in beweging om in ontspanning te kunnen ontvangen.

We starten bij de voeten en gaan dan via de benen, heupen, armen, schouders naar het hoofd.

Praktisch:

Per persoon is een yoga mat nodig. Heb je deze niet en kan je deze van niemand lenen, meldt ons dit dan. Wij hebben een beperkt aantal matjes beschikbaar. Trek makkelijk zittende kleding aan zoals een legging of joggingbroek.

Er is plek voor maximaal 6 stellen.

Peter Overdevest

Peter Overdevest is eigenaar van QÍNGXÙ.

In zijn praktijk bij PUUR Almere geeft Peter Aroma Touch en Hand Touch behandelingen. Maar ook de workshop Geven & Ontvangen. De workshop heeft als doel mensen dichter bij elkaar te brengen door middel van het geven en ontvangen van Aroma HandTouch in combinatie met Chinese handmassage.

Verder geeft Peter stoelmassages in zijn praktijk en op locatie en uiteraard Thai Yoga massage op de mat.

Spiritueel-centrum-Peter

Gegevens

Datum:
28 mei
Tijd:
19:30 tot ca.21:30
Kosten:
€45
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
Organizer:
Peter Overdevest
Organizer Website:
View Organisator Website
  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een door de gemeente en veiligheidsregio erkende levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht conform de richtlijnen voor besloten gebouwen. Zelf kiezen we er voor er geen te dragen en het staat een ieder vrij dat wel te doen.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.