29
januari
20:00 — 22:00
PUUR Almere
Randstad 22-161

Almere, 1316 BM Nederland
€15.00 - €15.00


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

We hebben net het bestelsysteem gewijzigd. Daardoor is de weergave soms nog niet optimaal, zoals dubbele prijsvermelding.

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Leer EFT
15,00

Leerzaam en direct toepasbaar!

Lees ook de de recensies van deelnemers!
Leer een effectieve methode voor het oplossen van emotionele en fysieke klachten en ontdek hoe stress in ons brein en lichaam doorwerkt.

Ontdek waar de oorsprong ligt van jouw stress, beperkende overtuigingen, patronen, emotionele blokkades en fysieke klachten. En we hebben ze allemaal, geen uitzonderingen! Maar wil jij hieraan erkenning geven?

Erkenning geven aan je angsten, boosheid en verdriet is de eerste stap naar emotionele vrijheid. En fysieke klachten hebben altijd een emotionele basis.

We starten de avond met een interactieve theorie. Je leert:

 • Hoe patronen, angsten en overtuigingen ontstaan
 • Waarom gedragsverandering zo moeilijk is
 • Over de oorsprong van trauma en PTSS
 • Waarom cognitieve gedragstherapie en medicatie geen (complete) oplossing zijn
 • Wat wel nodig is voor een complete oplossing.

Na de korte pauze volgt de interactieve workshop met demonstratie en ga je kennismaken met EFT, een effectieve methode voor het oplossen van emotionele en fysieke klachten. Na de workshop kan jezelf aan de slag met EFT. Ook ga je de meditatieve vorm van EFT ervaren.

Deze workshop is voor een select aantal deelnemers zodat individuele aandacht mogelijk is. Je kan deelnemen als je (h)erkent emotionele en/of fysieke klachten te hebben en je gecommitteerd bent deze aan te pakken.

Verdiepingsworkshop

Op zaterdag 13 februari is er een verdiepingsworkshop van 9.30 tot 12.00. Deze is door eerdere deelnemers heel waardevol gevonden. Deze deelnemers hebben zelfs gevraagd om opnieuw verdiepingsworkshops te plannen zodat ze onder begeleiding nog beter EFT kunnen leren toepassen.

Recensies deelnemers

“Over deze workshop kan ik zeggen dat het mij inspireerde en ik meteen me heb opgegevn voor het vervolg, ik kijk daar echt naar uit. Nieuwe stof om te leren, praktijk oefeningen om het meteen te kunnen ervaren. De workshop gaf inzicht op een stuk vakgebied dat ik nog niet eerder zo bewust heb mogen leren. Een aanvulling voor mij als persoon en ook voor mijn praktijk. Een absolute aanrader deze workshop!” Kim van L.

“Wim brengt op een eigentijdse manier over wat EFT is en hoe je het kunt inzetten bij emoties en trauma’s in dagelijkse leven. Interessant voor mensen die deze techniek zelf willen toepassen.” Niel

“Deze workshop geeft een heel duidelijk beeld van hoe emoties in het brein ontstaan en hoe je geestelijk en lichamelijk (onbewust) beïnvloed wordt door die emoties. Daarna maak je door middel van voorbeeld en gezamenlijke oefening kennis met EFT. Ik ben er vervolgens thuis mee aan de slag gegaan. Het is een relatief eenvoudige techniek waar ik meteen mee uit de voeten kon.” Suzanne van V.

“Verrassend interessante, leuke, leerzame workshop. Na afloop heb je de beschikking over een direct toepasbare methode om de negatieve lading van emoties te neutraliseren. Ik heb mogen ervaren dat de EFT methode makkelijk te leren is, direct toepasbaar is en meteen verlichting geeft, voor zowel minder heftige, als heftigere emoties. Dank jullie wel Wim en Manon voor het delen van dit cadeautje! ” Monique P.

“Ik ben heel blij dat ik me voor de workshop EFT ingeschreven heb, het is erg leerzaam en volgens mijn kun je er veel moois door bereiken.” Ina W.

“De EFT workshop is een bijzonder interessante workshop. Ik heb veel geleerd en het mooiste is dat het echt werkt. Opmerkelijk.Het is eenvoudig toe te passen. Ik raad het iedereen aan. Iedereen heeft nl wel eens last van terugkerende negatieve emoties.Hartelijk dank voor deze kennismaking met EFT en ik kijk uit naar de verdiepingsworkshop.” Carmen P.

“EFT workshop maakt je nieuwsgierig naar meer. Leuke presentatie en fijne uitleg.” Jacqueline S.

“Wim en Manon gaven een goed verzorgde EFT workshop. Er was veel aandacht voor theorie en psycho educatie. Eea vond plaats in ‘n veilige setting. Goede verzorging, thee/koffie /koekje. Door de uitleg vd basis principes v EFT is dit tijdens en na de workshop goed op jezelf toe te passen. Ik heb er veel aan gehad en vond ‘t ‘n nuttige avond. Tijdens zo’n avond kan je altijd getriggert worden. Ook daarvoor was er n goede opvang, zodat je weer met een goed gevoel naar huis kunt. Anoniem

“Wil je meer weten over je emoties dan raad ik je deze workshop aan. Met de informaties, demo waarin de methode van EFT wordt toegepast, zul je na afloop je emoties beter herkennen en kun jezelf aan de slag met de EFT methode. Ik vond het een leerrijke workshop!” Cindy

“De workshop over EFT heeft me veel inzichten gegeven. Wim en Manon zijn toegewijde en inspirerende mensen. We zijn hartelijk ontvangen met koffie/thee/koekje en de avond vloog om. Veel geleerd over het brein en de EFT techniek. Een uitgebreidere workshop qua tijd zal je nog meer kunnen brengen. Bedankt voor de fijne en leerzame avond.” Stephanie V.

Gegevens

Datum:
29 januari
Tijd:
20:00 tot ca.22:00
Kosten:
€15.00 - €15.00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
,
Organizer:
Spiritueel Centrum Almere (SCA)
Telefoon:
0641786652
E-mail:
agenda@spiritueelcentrumalmere.nl

COVID19:

 • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
 • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht, wij dragen ze zelf niet.
 • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
 • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
 • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
 • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
 • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
 • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.