07
november
10:00 — 12:00
PUUR Almere
Randstad 22-161

Almere, FL 1316 BM Netherlands
€20.00

 

Ontvangst en aanvang: de deur opent om 19.30 en we starten om 20.00 uur.
Afwijkende tijden of dagen (standaard = woensdagavond) worden aangegeven en extra bevestigd in e-mails.

Het is prettig als iedereen om 19.55 een plekje heeft. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.

Laden Evenementen

In de knoop met je emoties of fysieke klachten?

Ontdek waar de oorsprong ligt van jouw beperkende overtuigingen, patronen, emotionele blokkades en fysieke klachten. En we hebben ze allemaal, geen uitzonderingen! Maar wil jij hieraan erkenning geven?

Erkenning geven aan je angsten, boosheid en verdriet is de eerste stap naar emotionele vrijheid. En fysieke klachten hebben altijd een emotionele basis.

Wat mag je verwachten?

We starten de avond met een interactieve theorie. Je leert:

 • Hoe patronen, angsten en overtuigingen ontstaan
 • Waarom gedragsverandering zo moeilijk is
 • Over de oorsprong van trauma en PTSS
 • Waarom cognitieve gedragstherapie en medicatie geen complete oplossing zijn
 • En wat wel nodig is voor een complete oplossing.

Na de korte pauze volgt de interactieve workshop met demonstratie en ga je kennismaken met EFT, een effectieve methode voor het oplossen van emotionele en fysieke klachten. Na de workshop kan jezelf aan de slag met EFT. Ook ga je de meditatieve vorm van EFT ervaren.

Deze workshop is voor een select aantal deelnemers. Je kan deelnemen als je (h)erkent emotionele en/of fysieke klachten te hebben en als je gecommitteerd bent deze aan te pakken.

Het aantal deelnemers is beperkt zodat persoonlijke aandacht mogelijk is. Deze avond wordt gegeven door Wim met ondersteuning van Manon, beide eigenaar van SCA.

Recensies deelnemers

“Verrassend interessante, leuke, leerzame workshop. Na afloop heb je de beschikking over een direct toepasbare methode om de negatieve lading van emoties te neutraliseren. Ik heb mogen ervaren dat de EFT methode makkelijk te leren is, direct toepasbaar is en meteen verlichting geeft, voor zowel minder heftige, als heftigere emoties. Dank jullie wel Wim en Manon voor het delen van dit cadeautje!” Monique P.

“Ik ben heel blij dat ik me voor de workshop EFT ingeschreven heb, het is erg leerzaam en volgens mijn kun je er veel moois door bereiken.” Ina W.

“De EFT workshop is een bijzonder interessante workshop. Ik heb veel geleerd en het mooiste is dat het echt werkt. Opmerkelijk. Het is eenvoudig toe te passen. Ik raad het iedereen aan. Iedereen heeft nl wel eens last van terugkerende negatieve emoties. Hartelijk dank voor deze kennismaking met EFT en ik kijk uit naar de verdiepingsworkshop. ” Carmen P.

“EFT workshop maakt je nieuwsgierig naar meer. Leuke presentatie en fijne uitleg.” Jacqueline S.

“Wim en Manon gaven een goed verzorgde EFT workshop. Er was veel aandacht voor theorie en psycho educatie. Eea vond plaats in ‘n veilige setting. Goede verzorging, thee/koffie /koekje. Door de uitleg vd basis principes v EFT is dit tijdens en na de workshop goed op jezelf toe te passen. Ik heb er veel aan gehad en vond ‘t ‘n nuttige avond. Tijdens zo’n avond kan je altijd getriggert worden. Ook daarvoor was er n goede opvang, zodat je weer met een goed gevoel naar huis kunt. Anoniem

“Wil je meer weten over je emoties dan raad ik je deze workshop aan. Met de informaties, demo waarin de methode van EFT wordt toegepast, zul je na afloop je emoties beter herkennen en kun jezelf aan de slag met de EFT methode. Ik vond het een leerrijke workshop!” Cindy

“De workshop over EFT heeft me veel inzichten gegeven. Wim en Manon zijn toegewijde en inspirerende mensen. We zijn hartelijk ontvangen met koffie/thee/koekje en de avond vloog om. Veel geleerd over het brein en de EFT techniek. Een uitgebreidere workshop qua tijd zal je nog meer kunnen brengen. Bedankt voor de fijne en leerzame avond. ” Stephanie V.

Verdiepingsworkshop

Op 21 november organiseren we een verdiepingsworkshop op verzoek van eerdere deelnemers. Deze is van 10 tot 14 uur uur, tevens bij PUUR Almere. Maximaal 8 deelnemers en alleen als je deze introductie-avond hebt gevolgd. Bij voldoende animo zullen extra data worden gepland.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
10:00 tot ca.12:00
Kosten:
€20.00
Evenement Categorieën:
,
Organizer:
Spiritueel Centrum Almere (SCA)
Organizer Website:
https://www.spiritueelcentrumalmere.nl/
COVID19:
 • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
 • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
 • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
 • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
 • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
 • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.