06
februari
10:00 — 17:00
PUUR Almere
Randstad 22-161

Almere, 1316 BM Nederland
€75


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

We hebben net het bestelsysteem gewijzigd. Daardoor is de weergave soms nog niet optimaal, zoals dubbele prijsvermelding.

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Wat het oog onthult
Kijk jezelf in de ogen en verbaas je wat ze over je onthullen.
75,00

Wat je ogen onthullen

Dit is een verdiepingsworkshop. Als je de introductie(avond) hebt gevolgd is dit een pré en niet noodzakelijk om er een mooie, leerzame dag van te maken.

In de iris van de ogen zien we veel verschillende structuren. Dat is bij ieder mens anders en het weerspiegelt dat we unieke wezens zijn. Het onthult hoe we met mensen om gaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden en nog heel veel meer.

Bij aanvang van de workshop worden er foto’s van je ogen gemaakt. Deze worden dan in de loop van de dag stapsgewijs besproken.


Wat er aan bod komt

 • Korte beschrijving achtergrond en ontstaan van de Rayid irisanalyse en de grote verschillen met de iriscopie.
 • Hoofdstructuren: juweel, bloem, stroom en shaker. Je leert ze bij jezelf en anderen herkennen. De hoofdstructuren geven je karakter weer. Ben je van nature een leider, kunstenaar, gevoelsmens, ondernemer, etc., etc. Je gaat zien welke invloed deze hoofdstructuren hebben op het dagelijkse leven en de keuzes die je maakt. Verder ga je inzien wat de signalen zijn die er op duiden dat je uit balans gaat en wat je kunt doen om dit weer op orde te krijgen. Ook leer je de wet van aantrekking van de tegenovergestelde structuren. Lees meer bij hoofdstructuren.
 • Ringen: ring van harmonie, vrijheid, bestemming en vastberadenheid. Ook de ringen laten delen van je karakter zien. De ringen geven aan wat je natuurlijke reacties zijn op je omgeving. Ben je meer conflict mijdend, gaat het jou om rechtvaardigheid, ben je al op zoek naar je doel in het leven, etc. Je gaat deze ringen eenvoudig herkennen en daarmee begrijpen waarom jij anders op situaties reageert dan bv je familie, buur of vriend. Zeer verhelderend. Tegelijkertijd begrijp je hoe klachten zich kunnen gaan ontwikkelen in delen van je lichaam als je geen gehoor geeft aan de ‘boodschap’ van deze ringen. Lees meer bij ringen.
 • Introversie/ extraversie: In de iris kun je snel zien of je de neiging hebt introvert dan wel extrovert te zijn en hoe zich dat uit, hoe je erin vast kunt komen zitten en wat je kunt doen om daar weer uit te komen.
 • Constrictie en expansie: ons hele leven bestaat uit samentrekkende en uitgaande bewegingen. Dit zie je natuurlijk het beste bij de hartslag. Maar in alles herken je deze dynamiek. Ga je te lang door in bv de expansie dan zal je uitgeput raken en zal de natuur ervoor zorgen dat je weer naar de constrictie gaat (bv uitrusten, of bv de griep krijgen om gedwongen uit te rusten). Elke structuur in het oog heeft invloed op deze dynamiek en is erg goed te herkennen.
 • Angel Wings. Een prachtige en eenvoudige oefening die helpt om jezelf te balanceren.

Tijdens de workshop worden er aan de hand van foto’s veel voorbeelden besproken en is er genoeg ruimte voor een persoonlijke vragen.

Wegens succes herhaalt

Hans Thijssen is inmiddels meerdere keren bij SCA geweest. En altijd met groot succes, de deelnemers zijn simpelweg enthousiast over zijn gepassioneerde en humoristische manier van presenteren.

Hans heeft een grote kennis, je zal verbaast zijn wat je allemaal (over jezelf) leert tijdens deze workshop.

2e verdiepingsworkshop

De deelnemers van de verdiepingsworkshop in oktober 2020 waren zo enthousiast dat ze nog meer willen leren.
Daarom wordt een 2e verdiepingsworkshop gegeven op 13 maart.
Je kan hieraan deelnemen als je deze 1e verdiepingsworkshop hebt gevolgd.

Gegevens

Datum:
6 februari
Tijd:
10:00 tot ca.17:00
Kosten:
€75
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Organizer:
Hans Thijssen
Organizer Website:
rayidnederland.nl

COVID19:

 • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
 • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht, wij dragen ze zelf niet.
 • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
 • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
 • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
 • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
 • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
 • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.