20
januari
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Nederland
€17.50


De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

We hebben net het bestelsysteem gewijzigd. Daardoor is de weergave soms nog niet optimaal, zoals dubbele prijsvermelding.

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Wat je ogen over jou onthullen
Deze interactieve lezing zal je de ogen doen openen!
17,50

Wat onthullen je ogen over jou

Deze interactieve lezing zal je de ogen doen openen! Wegens succes herhaalt, eerdere deelnemers waren enthousiast over wat ze hebben geleerd

In de iris van de ogen zien we veel verschillende structuren. Dat is bij ieder mens anders en het weerspiegelt dat we unieke wezens zijn. Het onthult hoe we met mensen om gaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden en nog heel veel meer.

Hans Thijssen legt uit hoe Rayid interpretatie kan helpen om inzicht te krijgen in je levensdoelen en hoe jouw ziel zich het liefst tot expressie zou willen brengen. Dit doet Hans met een interactieve lezing, die je letterlijk en figuurlijk de ogen doen openen. Bij binnenkomst kijkt Hans je in de ogen en onthult tijdens de lezing wat jouw ogen over jou karakter vertellen.

Benieuwd naar jouw specifieke kenmerken op je zielenpad? Maak kennis met de wonderlijke wereld van het oog als spiegel van de ziel en meldt je aan voor deze boeiende introductie avond.

Eendaagse workshop

Hans geeft ook eendaagse workshop. Naast leerzaam, leuk en verrassend zal de ééndaagse workshop je veel brengen op het gebied van groei en ontwikkeling. Deze wordt gegeven op zaterdag 6 februari. Je kunt je HIER aanmelden voor de workshop.

Eerdere deelnemers waren zo enthousiast over deze verdiepingsworkshop dat ze nog meer willen leren. Daarom volgt de 2e verdiepingsworkshop op zaterdag 13 maart.

Nu al nieuwsgierig, bezoek dan Rayid Nederland

~

Foto’s van jouw irissen

Tijdens de pauze worden, als je dat wilt, foto’s van je irissen gemaakt en die later via mail naar je toegestuurd worden. De extra kosten hiervoor zijn € 5,-.

Mocht je via een telefonisch consult meer over jezelf te weten willen komen dan worden deze € 5,- weer van de consultprijs afgetrokken.

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
20:00 tot ca.22:00
Kosten:
€17.50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Organizer:
Hans Thijssen
Organizer Website:
rayidnederland.nl

COVID19:

  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht, wij dragen ze zelf niet.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.