24
oktober
10:00 — 17:00
PUUR Almere
Randstad 22-161

Almere, FL 1316 BM Netherlands

 

Ontvangst en aanvang: de deur opent om 19.30 en we starten om 20.00 uur.
Afwijkende tijden of dagen (standaard = woensdagavond) worden aangegeven en extra bevestigd in e-mails.

Het is prettig als iedereen om 19.55 een plekje heeft. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.

Laden Evenementen

Wat ogen vertellen over je ziel

In de iris van de ogen zien we veel verschillende structuren. Dat is bij ieder mens anders en het weerspiegelt dat we unieke wezens zijn. Het onthult hoe we met mensen om gaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden en nog heel veel meer.

Bij aanvang van de workshop worden er foto’s van je ogen gemaakt. Deze worden dan in de loop van de dag stapsgewijs besproken.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Korte beschrijving achtergrond en ontstaan van de Rayid irisanalyse en de grote verschillen met de iriscopie.
 • Hoofdstructuren: juweel, bloem, stroom en shaker. Je leert ze bij jezelf en anderen herkennen. De hoofdstructuren geven je karakter weer. Ben je van nature een leider, kunstenaar, gevoelsmens, ondernemer, etc., etc. Je gaat zien welke invloed deze hoofdstructuren hebben op het dagelijkse leven en de keuzes die je maakt. Verder ga je inzien wat de signalen zijn die er op duiden dat je uit balans gaat en wat je kunt doen om dit weer op orde te krijgen. Ook leer je de wet van aantrekking van de tegenovergestelde structuren. Lees meer bij hoofdstructuren.
 • Ringen: ring van harmonie, vrijheid, bestemming en vastberadenheid. Ook de ringen laten delen van je karakter zien. De ringen geven aan wat je natuurlijke reacties zijn op je omgeving. Ben je meer conflict mijdend, gaat het jou om rechtvaardigheid, ben je al op zoek naar je doel in het leven, etc. Je gaat deze ringen eenvoudig herkennen en daarmee begrijpen waarom jij anders op situaties reageert dan bv je familie, buur of vriend. Zeer verhelderend. Tegelijkertijd begrijp je hoe klachten zich kunnen gaan ontwikkelen in delen van je lichaam als je geen gehoor geeft aan de ‘boodschap’ van deze ringen. Lees meer bij ringen.
 • Introversie/ extraversie: In de iris kun je snel zien of je de neiging hebt introvert dan wel extrovert te zijn en hoe zich dat uit, hoe je erin vast kunt komen zitten en wat je kunt doen om daar weer uit te komen.
 • Constrictie en expansie: ons hele leven bestaat uit samentrekkende en uitgaande bewegingen. Dit zie je natuurlijk het beste bij de hartslag. Maar in alles herken je deze dynamiek. Ga je te lang door in bv de expansie dan zal je uitgeput raken en zal de natuur ervoor zorgen dat je weer naar de constrictie gaat (bv uitrusten, of bv de griep krijgen om gedwongen uit te rusten). Elke structuur in het oog heeft invloed op deze dynamiek en is erg goed te herkennen.
 • Angel Wings. Een prachtige en eenvoudige oefening die helpt om jezelf te balanceren.

Tijdens de workshop worden er aan de hand van foto’s veel voorbeelden besproken en is er genoeg ruimte voor een persoonlijke vragen.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Gegevens

Datum:
24 oktober
Tijd:
10:00 tot ca.17:00
Evenement Categorie:
Organizer:
Hans Thijssen
Organizer Website:
https://www.rayidnederland.nl/
COVID19:
 • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
 • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
 • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
 • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
 • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
 • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.