23
september
20:00 — 22:00
Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1

Almere, FL 1358 AD Netherlands

 

Ontvangst en aanvang: de deur opent om 19.30 en we starten om 20.00 uur.
Afwijkende tijden of dagen (standaard = woensdagavond) worden aangegeven en extra bevestigd in e-mails.

Het is prettig als iedereen om 19.55 een plekje heeft. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Rayid irisinterpretatie

In de iris van de ogen zien we erg veel verschillende structuren.  Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties hiervan geven weer wie we zijn. Hoe we met mensen omgaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden, en ontzettend veel meer.

Hans Thijssen legt uit hoe Rayid iris-interpretatie kan helpen om inzicht te krijgen in je levensdoelen en hoe jouw ziel zich het liefst tot expressie zou willen brengen. Dit doet Hans met een interactieve lezing, die je letterlijk en figuurlijk de ogen doen openen. Bij binnenkomst kijkt Hans je in de ogen en onthult tijdens de lezing wat jouw ogen over jou karakter vertellen. Je zult verrast zijn, zo boeiend!

Benieuwd naar jouw specifieke kenmerken op je zielenpad? Maak kennis met de wonderlijke wereld van het oog als spiegel van de ziel en meldt je aan voor deze boeiende introductie avond.

“Het oog is een hologram. Dit hologram onthult meer dan louter het fysieke. Het geeft een nauwkeurige indruk van al onze gedachten, emoties en vermogens.”  Denny Johnson.

Je zult verrast zijn, zo boeiend!

Foto's van jouw irissen

Tijdens de pauze worden, als je dat wilt, foto’s van je irissen gemaakt en die later via mail naar je toegestuurd worden. De extra kosten hiervoor zijn € 5,-.
Mocht je via een telefonisch consult meer over jezelf te weten willen komen dan worden deze € 5,- weer van de consultprijs afgetrokken.

wat-het-oog-onthult

Eendaagse workshop

Hans geeft ook eendaagse workshop. Naast leerzaam, leuk en verrassend zal de ééndaagse workshop je veel brengen op het gebied van groei en ontwikkeling. Bij voldoende belangstelling zal de eendaagse workshop in Almere gegeven worden op zaterdag 24 oktober bij PUUR Almere.
Nu al nieuwsgierig, bezoek dan Rayid Nederland

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
20:00 tot ca.22:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.rayidnederland.nl/
Organizer:
Spiritueel Centrum Almere (SCA)
COVID19:
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.

Aankomende evenementen