De deur opent 30 minuten voor aanvang. Bij aanvang gaat de buitendeur op slot.
Uiterlijk 1 dag voor de beleving ontvang je nog een e-mail met de laatste instructies. 

Indien UITVERKOCHT, stuur dan een e-mail om je op de wachtlijst te plaatsen. Ook als bestellen niet lukt.

Het Enneagram | introductie

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Het Enneagram is een praktisch model dat inzicht geeft in gedrag. Waarom doe je hoe je doet?! En leuk ook... het is een feest van herkenning in het gedrag van anderen.
Ieder mens heeft sterke en minder sterke kanten en iedereen vertoont onder verschillende omstandigheden ander gedrag. Het Enneagram laat de motivatie van dat gedrag zien.
~
Een leuke, leerzame en interactieve avond!

€15

Ayurveda en de kracht van jouw identiteit | verdieping

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Tijdens deze (verdiepings-)workshop leer je over Ayurveda en de Vedische Astrologie. Ook ga je op basis van je geboortegegevens de basis van je Ayurvedische Identiteit achterhalen en leer je het belang in te zien van je Ayurvedische Identiteit. Zodoende weet je welke Ayurvedische remedies je kan gebruiken om de kracht van je identiteit in stand te houden. Ook krijg je nog inzicht over je zelf op basis van een specifiek levensthema naar keus.
~
De prijs is inclusief een analyse en advies o.b.v. je Ayurvedische Identiteit.

€70

Vrij van emotionele blokkades | verdiepingsworkshop EFT

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Erkenning geven aan je angsten, boosheid en verdriet is de eerste stap naar emotionele vrijheid. En fysieke klachten hebben altijd een emotionele basis.
Tijdens deze workshop ga je EFT, voor het oplossen van emotionele en fysieke klachten, zelf leren toepassen. Wat houd jij onbewust vast?
Maximaal 8 deelnemers.

€45

Wat het oog onthult | eendaagse workshop

PUUR Almere Randstad 22-161, Almere

Eendaagse workshop

Naast leerzaam, leuk en verrassend zal de workshop je ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.
~
In de iris van de ogen zien we veel verschillende structuren. Dat is bij ieder mens anders en het weerspiegelt dat we unieke wezens zijn. Het onthult hoe we met mensen om gaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden en nog heel veel meer.

€75
  • Ook tijdens (gedeeltelijke) lockdown gaan belevingen door. SCA is een door de gemeente en veiligheidsregio erkende levensbeschouwelijke instelling en valt daarom onder de uitzondering zoals kerken en gebedshuizen.
  • Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht conform de richtlijnen voor besloten gebouwen. Zelf kiezen we er voor er geen te dragen en het staat een ieder vrij dat wel te doen.
  • Heb jij of iemand uit je gezin COVID19 gerelateerde klachten, meld je dan af.
  • In principe restitueren we alleen tot zeven dagen voor de beleving. Als er een wachtlijst is kunnen we hopelijk iemand anders blij maken met jouw plek en jou dan restitueren.
  • Op de locatie is desinfecterende gel aanwezig en de zaalindeling is aangepast op de 1,5m richtlijn.
  • We verzoeken je bij binnenkomst een plek te kiezen en zo min mogelijk van je plek te gaan.
  • Ben je met een huisgenoot, zit/ lig dan a.j.b. bij elkaar. Dat vereenvoudigd de 1,5m richtlijn aangezien de ruimte beperkt is.
  • Tijdens de avond wordt van je gevraagd de instructies op te volgen.