Verbinden met jezelf, anderen en het andere

Spiritualiteit = ZIJN en groeien tot de best mogelijke versie van jezelf. 

Ons doel is om jou te laten ervaren wat spiritualiteit betekent, voor jou! Ben je al  bekend met het pad van persoonlijke- en spirituele ontwikkelingen dan bieden we je handvatten zodat je mag blijven ontdekken. Dit in een ontspannen, leuke en verrijkende ambiance en met een gevarieerde programmering. 

Spiritualiteit zweverig?!

Dat kan… en wij staan vooral graag met beide voeten op de grond. 
Spiritualiteit is vooral verbonden zijn met je gevoel en rust brengen in je hoofd.

Voel jij regelmatig ‘dingen’
maar kan je je vinger er niet opleggen?
Dat
onderbuikgevoel, veel mensen lopen daarmee rond en zoeken het antwoord dat jij zoekt. Wat vast staat; iedereen kan voelen en we zijn allemaal energie en alles om ons heen bestaat uit energie.

Spiritualiteit heeft in de breedste zin te maken met zaken die de geest (Latijn spiritus) betreffen. Het woord wordt op vele manieren gebruikt en kan te maken hebben met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring. (Bron: Wikipedia).

De persoonlijke innerlijke ervaring, dat is waar we bij het SCA de focus op leggen.
Religieus, niet religieus, spiritualiteit volledig in het hart gesloten of ben je net in ontdekking… iedereen is welkom.
Wat we van je verlangen is respect naar anderen en een open mind.

Kom op mannen!

Inmiddels zijn er vele (stoere) mannen die hebben ontdekt dat spiritualiteit juist bij mannen zoveel kan brengen en doen. En je kunt spiritueel zijn en gewoon met beide benen op de grond blijven staan.

Een van de doelstelling van SCA is om meer mannen in contact te brengen met hun gevoel. Daarom organiseren we ook MannenBelevingen, mannen onder elkaar en voor elkaar

Wim – eigenaar van SCA – spreekt uit eigen ervaring:

Het is pas sinds 2015 dat ik ‘de luikjes’ naar spiritualiteit – het echt voelen – ben gaan openzetten. Sindsdien is het leven zoveel rijker en mooier en hoewel ik veel minder in mijn hoofd zit, ik begrijp dingen nu veel beter. Eenmaal in ontdekking, dan is er geen stoppen meer. En ja, het gaat ook gepaard met groeipijn.

Dus mannen, toon lef en (wel)kom! En je geitenwollen sokken, laat die maar thuis… Of niet, het maakt niet uit want iedereen is welkom maar bij de Mannenbelevingen even geen vrouwen… 

Podium als spreker/ organisator?

We faciliteren en organiseren belevingen met een spiritueel karakter. Dit in de breedste zin van het woord. Ons doel is inspirerende en informatieve belevingen faciliteren die bijdragen aan de persoonlijke- of spirituele groei van mensen.

Kan jij als praktijkhouder, energiewerker, infotainer of trainer deelnemers/bezoekers 1½ tot maximaal 2 uur amuseren of (ver-)binden? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Bekijk ook de de pagina SCA als podium.

close
team-spiritueel-centrum

Verbinden met jezelf, anderen en het andere

Ontvang als eerste nieuwtjes, agenda updates en inspirerende blogs. Je schrijft in op twee lijsten; Spiri.e-mail (nieuwsbrief) en BLOGS-update (artikelen).
Uitschrijven op één of beide lijsten kan op ieder moment eenvoudig.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.