Spiritualiteit = ZIJN met jezelf.

Ons motto is om spiritualiteit zo breed mogelijk te brengen je te laten ervaren wat spiritualiteit voor jou betekent of hoe je hierin verder mag ontdekken. Dit in een ontspannen, leuke en leerzame ambiance en met een gevarieerde programmering. Niets moet, veel kan.

Spiritualiteit zweverig?!

Spiritualiteit is vooral verbonden zijn met je eigen gevoel en rust brengen in je hoofd. Vraag jij je af waarom je regelmatig dingen voelt maar kan je je vinger er niet opleggen? Veel mensen lopen daarmee rond en zoeken het antwoord dat jij zoekt. Wat vast staat; iedereen kan voelen en we zijn allemaal energie en alles om ons heen bestaat uit energie.

Spiritualiteit heeft in de breedste zin te maken met zaken die de geest (Latijn spiritus) betreffen. Het woord wordt op vele manieren gebruikt en kan te maken hebben met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring. (Bron: Wikipedia).

De persoonlijke innerlijke ervaring, dat is waar we bij het Spiritueel Centrum Almere (SCA) de focus op leggen. Religieus, niet religieus, spiritualiteit volledig in het hart gesloten of vind je het allemaal nog maar spannend… iedereen is welkom. Wat we van je verlangen is respect naar anderen en een open mind.

Kom op mannen!

Inmiddels zijn er vele (stoere) mannen die hebben ontdekt dat spiritualiteit juist bij mannen zoveel kan brengen en doen. En je kunt spiritueel zijn en gewoon met beide benen op de grond blijven staan.

Wim – eigenaar van SCA – spreekt uit eigen ervaring:

Het is pas sinds 2015 dat ik ‘de luikjes’ naar spiritualiteit – het echt voelen – ben gaan openzetten. Sindsdien is het leven zoveel rijker en mooier en hoewel ik veel minder in mijn hoofd zit, ik begrijp dingen nu veel beter. Eenmaal in ontdekking, dan is er geen stoppen meer. En ja, het gaat ook gepaard met groeipijn.

Dus mannen, toon lef en (wel)kom! We gaan ook zeker evenementen organiseren die specifiek op de man gericht zijn. En je geitenwollen sokken, laat die maar thuis…

Podium als spreker/ organisator?

We faciliteren en organiseren evenementen met een spiritueel karakter. Dit in de breedste zin van het woord. Ons doel is inspirerende e/o informatieve bijeenkomsten faciliteren die bijdragen aan de persoonlijke- of spirituele groei van de bezoekers.

Kan jij als praktijkhouder, energiewerker, infotainer of trainer deelnemers/bezoekers 1½ tot maximaal 2 uur amuseren of (ver-)binden? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

De-kemphaan-spiritueel-centrum
Je bent hartelijk welkom op onze mooie plek op het Stadslandgoed De Kemphaan.