Anno 2012

In december 2012 kreeg Monique Vork het idee om een plek te creëren waar spiritueel werkers een podium konden krijgen. Dit online met wat nu Spiritueel Werkers Nederland is en er was de wens voor een locatie.
Het idee kreeg vorm in samenwerking met Monique Le Grand en zo werd stichting Spiritueel Centrum Flevoland opgericht wat later bekend werd als Spiritueel Centrum Almere (SCA).

In een droom kwam de locatie op het Stadslandgoed De Kemphaan voorbij, de locatie was alleen niet beschikbaar. Korte tijd erna kwam de locatie toch beschikbaar en in februari 2013 vond de eerste bijeenkomst plaats.
Monique Le Grand stapte na korte tijd uit als medebestuurder en is tot op de dag van vandaag betrokken bij het centrum.

De 1e vierenhalfjaar is het centrum een platform geweest voor spiritueel werkers om zichzelf te laten zien en presenteren. Dit onder bezielende begeleiding van Monique Vork. In de afgelopen jaren heeft Monique veel van de avonden zelf ingevuld vanuit haar mediumschap. Ze organiseerde avonden zoals automatisch schrift, ontmoeting met je gids, mediumdemonstraties, intuïtief schilderen, spirituele peptalk en meditatie-healing avonden.

Spiritueel Festival

Vanuit het centrum is ook het Spiritueel Festival Almere ontstaan, dat inmiddels 12 keer heeft plaatsgevonden. Deze blijft Monique  tweemaal per jaar organiseren in samenwerking met SCA.

Afscheid op 11 december 2019

Na 7 jaar was het voor Monique Vork tijd om het stokje over te dragen zodat er een nieuwe energie door het centrum kan waaien. Monique gaat zich focussen op haar praktijk, geven van workshops, de website Spiritueel Werkers Nederland en nieuwe ideeën die ze heeft.

Op 11 december 2019 nam Monique afscheid op het SCA tijdens een gezellige, ontspannen avond en heeft ze het stokje overgedragen aan Manon en Wim.
Monique zal op enkele avonden terugkeren op het centrum voor het geven van een demonstratie of workshop.

close
team-spiritueel-centrum

Verbinden met jezelf, anderen en het andere

Ontvang als eerste nieuwtjes, agenda updates en inspirerende blogs. Je schrijft in op twee lijsten; Spiri.e-mail (nieuwsbrief) en BLOGS-update (artikelen).
Uitschrijven op één of beide lijsten kan op ieder moment eenvoudig.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.