Podium als spreker/ gastorganisator?

We faciliteren en organiseren belevingen met een spiritueel karakter, dit in de breedste zin van het woord. Ons doel is om mensen te laten ervaren wat spiritualiteit betekent, voor hen! Belevingen zijn levensbeschouwelijk, en dragen bij aan de aan de persoonlijke- en spirituele groei van mensen.

Kan jij als praktijkhouder, energiewerker, infotainer of trainer deelnemers/bezoekers 1½ tot maximaal 2 uur amuseren of (ver-)binden?
Of is een paar uurtjes niet genoeg voor jou? Geef jij liever een dag-(deel) workshop of cursus!

Gevarieerde agenda

We willen een gevarieerd en kwalitatief goed programma bieden, we zijn daarom  kritisch. Variatie is terug te zien in het soort belevingen maar ook in de diversiteit van gastorganisators. Want ook jij hebt je eigen unieke stijl! 

Hoe werkt het?

Heb jij belangstelling om SCA als podium te gebruiken, vul dan onderstaand formulier in en vertel kort wat je wilt komen doen. Daarna nemen wij contact met je op, soms stellen we daarbij het geduld op de proef. Als jouw aanbod past binnen de programmering dan plannen we een datum. Doorgaans geven gastorganisators eerst een (intro-)workshop of interactieve lezing op een woensdagavond. Donderdag of vrijdagavond zijn vaak ook een optie. 

‘Podiumovereenkomst’

We hebben een zogenaamde ‘podiumovereenkomst’, daarin staan duidelijke afspraken, dit vooral om discussie over geld te vermijden. Reken jezelf ook niet rijk, we houden de prijzen laag zodat de belevingen voor een breed publiek toegankelijk zijn (gemiddeld € 17,50). Zeker met de RIVM richtlijnen, waarbij we maximaal 15 tot 20 mensen kunnen ontvangen, is de opbrengst dus beperkt. De verekening van facilitaire kosten en verdeling van de netto-opbrengst lees je terug in de overeenkomst.

Waarom wil je het?

Bij SCA bereik je een publiek van gelijkgestemden, mensen met oprechte interesse. Wellicht willen ze nadien een afspraak in je praktijk of – bij voldoende animo – kun je op een later moment een dag-(deel) workshop komen geven. Belangrijkste is dat jij doet vanuit passie en bezieling.

close
team-spiritueel-centrum

Verbinden met jezelf, anderen en het andere

Ontvang als eerste nieuwtjes, agenda updates en inspirerende blogs. Je schrijft in op twee lijsten; Spiri.e-mail (nieuwsbrief) en BLOGS-update (artikelen).
Uitschrijven op één of beide lijsten kan op ieder moment eenvoudig.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.