Spiri.e-mail, de nieuwsbrief van SCA

Als stichting (zonder winstoogmerk) willen we graag maximaal bereik, tegen minimale kosten om ons motto uit te dragen. Ons motto is:

Verbinden met jezelf, anderen en het andere.

Doorlopend zijn we aan het kijken hoe we jou het beste kunnen bereiken en je beleving van of bij SCA zo ontspannen mogelijk te maken. Begin dit jaar zijn we overgestapt naar een nieuw bestelsysteem en hebben we de online agendafuncties uitgebreid. Dit lijkt allemaal prima te functioneren en eenvoudig in gebruik. 

Lang niet alles is direct zichtbaar voor jou als bezoeker, we kijken ook hoe we zo efficient en effectief mogelijk kunnen werken. Want jeetje, wat gaat er veel tijd in zitten (wat we met liefde doen). 

Zo hebben we ook een e-mail programma in gebruik genomen dat gekoppeld is aan de agenda en het bestelsysteem. Dit werkt prima om e-mails te versturen naar deelnemers van belevingen. En het  blijkt minder geschikt om ‘algemene’ nieuwsbrieven te sturen. 

Voor de geinteresseerden. Eerder werkte we met Mailchimp maar dit liep aardig in de kosten. We hebben nu een voordeliger alternatief gevonden, Mailpoet. We hebben goede verwachtingen.

 

Wat betekent dit voor jou?

Je zult (weer) regelmatig een Spiri.e-mail ontvangen waarin we updates en nieuwtjes geven. We gaan je alleen niet meer informeren over alle belevingen, deze kan jezelf terugzien op onze agenda of op Facebook

Je hebt (of gaat) deelgenomen aan een beleving

Heb je in 2021 deelgenomen aan een beleving bij SCA of ga je dit doen dan zal je ook vanuit het andere mailprogramma e-mails ontvangen. Dit sowieso voor de beleving waaraan je deelneemt, zoals intructies of updates. 

En je zult als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe belevingen en je zal soms een  vroegboek- of lastminute korting code ontvangen. Dit is dan een voordeel voor jou als bezoeker van belevingen. 

Blijven jullie veranderen?

We begrijpen dat het misschien wat wispelturig overkomt. En het is voor ons een ontdekkingstocht, we hebben niet alle kennis in huis en aldoende worden we steeds wijzer. We investeren onze eigen tijd om zo geen externe kosten te maken, zodoende kunnen we belevingen organisere die voor de meeste (financieel) bereikbaar zijn. 

Door – of dankzij – de Coronamaatregelen hebben we nu ook meer tijd om de wondere online wereld en toepasbare mogelijkheden te ontdekken. 

Ik had me uitgeschreven en ontvang nu toch mail van SCA

Allereerst excuses. Doordat we verschillende bestanden (databases) hebben gekoppeld kan het zijn dat we enkele uitschrijvingen over het hoofd hebben gezien. Je kan eenvoudig weer uitschrijven door onderaan de e-mail (nieuwsbrief) op ‘afmelden’ te drukken. Lukt het niet, stuur ons dat een e-mail. Dan regelen wij het voor je. 

close
team-spiritueel-centrum

Verbinden met jezelf, anderen en het andere

Ontvang als eerste nieuwtjes, agenda updates en inspirerende blogs. Je schrijft in op twee lijsten; Spiri.e-mail (nieuwsbrief) en BLOGS-update (artikelen).
Uitschrijven op één of beide lijsten kan op ieder moment eenvoudig.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.