Spiritueel-centrum-Wim

Wim Bakker, 

eigenaar

Wim is EFT-behandelaar (therapeut) en coach en heeft zijn eigen praktijk. 

Voor de stichting houdt Wim zich vooral bezig met de zakelijke taken, beheer van de website en social media. 

Wim organiseert ook zelf avonden of dagdelen. Dit dan over het Enneagram , Trauma en PTSS en EFT (Emotional Freedom Techniques).

Tot op een aantal jaren geleden was ik actief als ondernemer in de commerciële sector. Dit was niet mijn pad. Ik heb het roer omgegooid en ben vanuit mijn gevoel gaan leven. Het leven is zoveel mooier sindsdien. 

Het Spiritueel Centrum is één van de dingen die mij is ‘toegevallen’, in toeval geloof ik allang niet meer. Dit is ook waar Manon en ik elkaar hebben ontmoet. 

Het is mijn ambitie om het centrum verder tot groei te brengen en juist mensen die sceptisch zijn (met name mannen daag ik uit) te laten ervaren dat spiritualiteit vooral dicht bij jezelf zijn is. 

Al sinds 2006 ben ik geïnteresseerd in manieren van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ik heb verschillende coaching opleidingen gedaan, mede op basis van het Enneagram. Het was uiteindelijk EFT waar mijn hart een sprongetje bij maakte. Voor 2020 heb ik een medium-opleiding op de agenda staan, ga ik me verdiepen in hypnotherapie en volg ik bijscholingen. 

Doordeweeks ben ik actief in mijn EFT praktijk. Daarnaast ben actief met de websites en social media. Nieuwe ervaringen en uitdagingen, ik hou er van. 

Ik ben vader van drie prachtige kinderen. Julian [2009], Nolan [2012] en Charlize [2014]. 

Spiritueel-centrum-Manon

Manon Blaauwbroek, eigenaar

Manon biedt zorg aan cliënten thuis. Ze volgt een opleiding tot EFT-behandelaar.

Voor het Spiritueel Centrum houdt Manon zich vooral bezig met de programmering, contact met organisators, de financiële administratie en contacten op social media.

Manon zal op het centrum de volle maan meditaties en nieuwe maan rituelen verzorgen.  

Ik ben Manon en spiritualiteit heeft altijd al in me gezeten. Door de loop van het leven ben ik  de verbinding kwijtgeraakt.  Opgeslokt door de dingen van alle dag moet je wereld blijkbaar soms op z’n kop  gezet worden. Zo ook bij mij! 

Tijd voor verandering en opnieuw ontdekken. Hoe gaaf dat je nooit uitgeleerd bent en er telkens weer nieuwe dingen op je pad kunnen komen.

In september 2018 kwam ik voor het eerst naar het Spiritueel Centrum Almere. Ik was al begonnen met mezelf opnieuw ontdekken. En wat is er sinds die tijd nog meer veranderd zeg!

Inmiddels ken en herken mijn ware zelf steeds meer en vind ik andere dingen belangrijk. Allemaal maken we keuzes, hoe we ermee omgaan met waar het ons toe brengt bepaalt voor een groot deel hoe we zijn en of we ons gelukkig voelen!

Hoe ontzettend leuk dat ik dit vanuit het centrum mag overdragen aan anderen; mensen de ruimte geven om invulling te geven aan waar behoeften liggen en er geleerd mag worden. Ieder op zijn of haar eigen manier.

Voor mijn werk begeleid ik cliënten die (thuis) ondersteuning nodig hebben, fysiek en mentaal. Verder volg ik de opleiding tot EFT-behandelaar (Emotional Freedom Techniques).

Ik ben mama van twee top meiden.
Mae [2007] en Sam [2009]

time2heal

Monique Le Grand

Ik werk al jaren als spiritueel coach en energetisch therapeut. Het belangrijkste wat ik doe, is mensen die vastlopen in het leven weer vlot trekken. Bewustwording is een belangrijk onderdeel van mijn werk, maar ook het geven van healing.

Door de jaren heen is er een heleboel in mijn energetische gereedschapskist terecht gekomen. Het komt erop neer, dat ik voor een veelheid aan problemen een oplossing heb. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. 

Naast consulten geef ik ook cursussen Ontwikkel je Bewustzijn en Intuïtie. Ook  begeleid ik andere praktijkhouders als mentor.

 

Volgt

Binnenkort voegen we hier een nieuw teamlid toe.

Volgt

Binnenkort voegen we hier een nieuw teamlid toe.

volgt

Binnenkort voegen we hier een nieuw teamlid toe.