Wim Bakker

Wim is EFT-behandelaar (therapeut) en coach en heeft zijn eigen praktijk. 

Voor de stichting houdt Wim zich vooral bezig met de zakelijke taken, beheer van de website en social media. 

Wim organiseert ook zelf avonden of dagdelen. Dit dan over het Enneagram , Trauma en PTSS en EFT (Emotional Freedom Techniques).

Tot op een aantal jaren geleden was ik actief als ondernemer in de commerciële sector. Dit was niet mijn pad. Ik heb het roer omgegooid en ben vanuit mijn gevoel gaan leven. Het leven is zoveel mooier sindsdien. 

Het Spiritueel Centrum is één van de dingen die mij is ‘toegevallen’, in toeval geloof ik allang niet meer. Dit is ook waar Manon en ik elkaar hebben ontmoet. 

Het is mijn ambitie om het centrum verder tot groei te brengen en juist mensen die sceptisch zijn (met name mannen daag ik uit) te laten ervaren dat spiritualiteit vooral dicht bij jezelf zijn is. 

Al sinds 2006 ben ik geïnteresseerd in manieren van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ik heb verschillende coaching opleidingen gedaan, mede op basis van het Enneagram. Het was uiteindelijk EFT waar mijn hart een sprongetje bij maakte.
Ik blijf me graag ontwikkelen. Zo volg ik een mediumschap- en hypnotherapie opleiding. Ook volg ik bijscholingen en lees ik graag over persoonlijke- en spirituele  ontwikkeling, trauma/ptss en op zijn tijd een goede thriller.   

Doordeweeks ben ik actief in mijn praktijk. Daarnaast ben ik actief met de websites en social media. Het is mijn ambitie om van SCA een gevestigde naam te maken en ultiem met een eigen locatie waar we veel belevingen mogen faciliteren.  

Ik ben vader van drie prachtige kinderen. Julian [2009], Nolan [2012] en Charlize [2014]. 

Manon Blaauwbroek

Manon biedt zorg aan cliënten thuis. Ze volgt een opleiding tot EFT-behandelaar.

Voor het Spiritueel Centrum houdt Manon zich vooral bezig met de programmering, contact met organisators, de financiële administratie en contacten op social media.

Manon maakt dat een ieder zich snel
op het gemak en welkom voelt.  

Spiritualiteit heeft altijd al in me gezeten. Door de loop van het leven ben ik de verbinding kwijtgeraakt. Opgeslokt door de dingen van alle dag moet je wereld blijkbaar soms eerst op z’n kop gezet worden. Zo ook bij mij! 

Tijd voor verandering en opnieuw ontdekken. Hoe gaaf dat je nooit uitgeleerd bent en er telkens weer nieuwe dingen op je pad kunnen komen.

In september 2018 kwam ik voor het eerst naar het Spiritueel Centrum Almere. Ik was al begonnen met mezelf opnieuw ontdekken. En wat is er sinds die tijd nog meer veranderd zeg!

Inmiddels ken en herken mijn ware zelf steeds meer en vind ik andere dingen belangrijk. Allemaal maken we keuzes, hoe we ermee omgaan met waar het ons toe brengt bepaalt voor een groot deel hoe we zijn en of we ons gelukkig voelen!

Hoe ontzettend leuk dat ik dit vanuit het centrum mag overdragen aan anderen!
Ik geloof dat jezelf regie hebt over je eigen leven en de beste versie van jezelf kan zijn. Als we dit allemaal zouden doen vanuit liefde, beginnend bij jezelf, zou de wereld dan al niet een beetje mooier worden?

Voor mijn werk begeleid ik cliënten die (thuis) ondersteuning nodig hebben, fysiek en mentaal. Verder volg ik de opleiding tot EFT-behandelaar (Emotional Freedom Techniques).

Ik ben moeder van twee top meiden.
Mae [2007] en Sam [2009]

time2heal

Monique Le Grand

Ik werk al jaren als spiritueel coach en energetisch therapeut. Het belangrijkste wat ik doe, is mensen die vastlopen in het leven weer vlot trekken. Bewustwording is een belangrijk onderdeel van mijn werk, maar ook het geven van healing.

Door de jaren heen is er een heleboel in mijn energetische gereedschapskist terecht gekomen. Het komt erop neer, dat ik voor een veelheid aan problemen een oplossing heb. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. 

Naast consulten geef ik ook cursussen Ontwikkel je Bewustzijn en Intuïtie. Ook  begeleid ik andere praktijkhouders als mentor.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Almere en in Roosendaal. 

Ingela Schuring

Ik ben van mening dat we allemaal op zoek zijn naar onze werkelijke ware Zelf. We zijn van onszelf verwijderd geraakt omdat we in deze moderne wereld vanaf onze geboorte geconditioneerd worden op wie en wat we allemaal kunnen Worden in plaats van wie we vanuit de essentie al Zijn.

Als trainingsacteur en sjamaan ben ik in staat om jouw woorden terug te vertalen naar jouw lichaamsverlangen. Ik luister naar jouw intuïtie en jouw onderbewuste, naar dat wat niet gezegd wordt. Ik luister naar je lijf, want daar woont jouw ziel.

Zo help ik jou weer herinneren wie je werkelijk bent en waarom je hier bent en wordt jij je weer bewust van jouw talenten.

Ik heb een holistische praktijk voor innerlijk leiderschap in Almere en reis door het land om middels rituelen verbinding te creëren en via lezingen mijn kennis te delen.

 

 

Volgt

Binnenkort voegen we hier een nieuw teamlid toe.

volgt

Binnenkort voegen we hier een nieuw teamlid toe.

 

close
team-spiritueel-centrum

Verbinden met jezelf, anderen en het andere

Ontvang als eerste nieuwtjes, agenda updates en inspirerende blogs. Je schrijft in op twee lijsten; Spiri.e-mail (nieuwsbrief) en BLOGS-update (artikelen).
Uitschrijven op één of beide lijsten kan op ieder moment eenvoudig.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.