Herken je dit ook?

Het leven raast in een sneltreinvaart aan me voorbij. Hoezo zit er maar 24-uur in een dag? Het vinden van balans tussen werk en privé is al een taak op zich. Ik wil het toch allemaal goed doen. Als ik nou eerst… dan voel ik minder chaos in mijn hoofd. Dan heb ik hopelijk rust.

Als ik dan ’s-avonds eindelijk op de bank plof – waar ik al sinds de middag naar verlang – dan merk ik dat ik niet zo ontspan als ik in gedachten had. Hopelijk is het morgen anders. Zoals ik dat gisteren dacht… en eergisteren… en…

Momenten van rust en verbinden met jezelf

Het is zo belangrijk, tijd voor jezelf. Je verdient het ook! En als je tijd voor jezelf neemt dan zeg je daarmee nee tegen iets of iemand anders. Vind jij dat ook moeilijk? Realiseer je goed dat als jij altijd JA zegt, je daarmee NEE zegt tegen jezelf. Daar kan jij – maar ook anderen – op termijn last van krijgen. Bijvoorbeeld dat je lichaam NEE gaat zeggen, je (vage) klachten krijgt of al hebt. 

Handvatten

Bij het SCA bieden we met workshops, interactieve lezingen, meditaties en meer handvatten om JA te zeggen tegen jezelf.  Ook zal je contact maken met andere mensen die vaak dezelfde uitdagingen kennen als jij. Het delen van ervaringen is helpend. 

Als je eenmaal op het pad van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling bent dan gaat er een wereld voor je open, zullen er puzzelstukjes op hun plek gaan vallen. Dat is soms confronterend en het mooiste cadeau aan jezelf. 

Begeleide-meditatie-Almere
close
team-spiritueel-centrum

Verbinden met jezelf, anderen en het andere

Ontvang als eerste nieuwtjes, agenda updates en inspirerende blogs. Je schrijft in op twee lijsten; Spiri.e-mail (nieuwsbrief) en BLOGS-update (artikelen).
Uitschrijven op één of beide lijsten kan op ieder moment eenvoudig.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.