Inspirerend, gevarieerd programma

We bieden een gevarieerd programma met meditaties, mindfulness, workshops, medium demonstraties, klankbelevingen, inspirerende lezingen en nog veel meer leuks.

Woensdag is de vaste avond en ook op andere momenten zijn er belevingen. Houd de agenda dus goed in gaten en schrijf je in op de Spirie-mail.

We willen jou inspireren, informeren en laten ervaren tijdens de avonden. Heb je suggesties, laat het ons alsjeblieft weten. Het centrum is voor ons allemaal. 

 

Meditatieavond

Op de 1e woensdag van de maand houden we een geleide meditatieavond. 

Ook als je nog onervaren bent met mediteren is een geleide meditatie een prettige manier. Je wordt meegenomen in een verhaal, veelal met ontspannende muziek die je helpt te ontspannen in het moment. 

Elke meditatieavond is anders en wordt ook steeds door iemand anders begeleid. Hierdoor kan je kennismaken met diverse meditatievormen. Jij mag de avond beleven op de manier die voor jou goed voelt.

Bij ons zit je op een stoel, wil je liever je eigen meditatiekussen zitten dan is dat ook mogelijk. Voor deze avond betaal je een bijdrage van € 9,– p.p.  

De avond word goed bezocht: VOL = VOL. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Mannencirkel

In november 2020 zijn we gestart met de Mannencirkel. 

Je dagelijkse rollen als MAN invullen, in de snel veranderende samenleving, is simpelweg een uitdaging. Een uitdaging die andere mannen ook zeker herkennen! De sessies staan in het teken van delen, uitwisselen van ervaringen en visies over verschillende onderwerpen. Mannen onder elkaar.

De Mannencirkel zal maandelijks gehouden worden.
Het is niet noodzakelijk dat je iedere maand aanwezig bent en het is mooi als er een vertrouwde groep ontstaat.

Kijk op de agenda of er nog plek is bij de volgende Mannencirkel. 

Verbinden in Vrijheid

Er is behoefte aan verbinding, mensen lopen vast of raken verstrikt in informatie. Voor veel mensen is het lastig om nog een eigen mening te vormen; er zijn zoveel invloeden van buitenaf en de mainstreammedia hamert maar door, veelal met angst.

Als Spiritueel Centrum zijn we neutraal. We willen een veilige plek bieden voor iedereen. De focus is liefde en verbinding.
En we hebben gemerkt dat er behoefte is om te delen, zorgen te uiten en bevestiging te krijgen dat je niet alleen staat in deze gekke en snel veranderende wereld.

Daarom zijn we een initiatief gestart: Verbinden in Vrijheid.
Dit samen met PUUR Almere, welzijnscentrum voor Vitaliteit en Balans en Ladonna edelstenen en mineralen.

Je kunt je aanmelden als lid van deze privé-groep.