Wim & Manon tijdens overdracht centrum

wim_manon_spiritueel_centrum

Per 2020 zijn wij – Manon & Wim – de gezichten van Spiritueel Centrum Almere (SCA). Dit is ook waar we elkaar tijdens een workshop ontmoet hebben .

Monique Vork (links op foto) besloot na zeven mooie jaren dat het tijd was om het stokje over te dragen.

Beide staan we midden in het leven en geloven we dat de uitdagingen die het leven brengt er zijn met een reden, al is soms lastig om die in het moment van ‘tegenslag’ te zien.

In de zomer van 2019 stopte het werk dat we  gezamenlijke deden plotseling en was het even een moeilijke en onzekere tijd.

Nu heeft Wim een bloeiende EFT praktijk en geeft Manon liefdevolle zorg bij cliënten thuis, die een verstandelijke of lichamelijk beperkingen hebben. Ook volgt zij een opleiding tot EFT-behandelaar.

En de overname van het centrum kwam op ons pad.

 

We zijn zelf persoonlijk- en spiritueel nog volop in ontdekking; groei gaat ook altijd door en in een versnelt tempo als je er voor open staat. En dat is soms met groeipijn…

Onze gezamenlijke passie is mensen met elkaar verbinden. En vooral inspireren en ondersteunen om met je eigen ZIJN te verbinden. Meer over ons lees je op team.

Voor de meditatie & healing avonden is er een vast team. Een aantal mensen zie je ook regelmatig terug in de programmering. Daarbij zijn er energiewerkers, meditatie begeleiders en vrijwilligers die een bijdrage leveren.

Wil je ook bij het team? Neem dan contact met ons op.

Met liefdevolle groet,

Manon & Wim