Manon & Wim

wim_manon_spiritueel_centrum
Monique Vork (l), Manon & Wim tijdens de overdracht in december 2019.

Per 2020 zijn wij – Manon & Wim – de gezichten van Spiritueel Centrum Almere (SCA). Dit is ook waar we elkaar tijdens een workshop ontmoet hebben .

Monique Vork (links op foto) besloot na zeven mooie jaren dat het tijd was om het stokje over te dragen.

Beide staan we midden in het leven en geloven we dat de uitdagingen die het leven brengt er zijn met een reden, al is soms lastig om die in het moment van ‘tegenslag’ te zien.

Daar hebben we beide ons portie wel van gehad. Ook 2019 was een jaar met onverwachte wendingen en uitdagingen; persoonlijk, financieel en spiritueel. 

Toen kwam ook de overname van het SCA op ons pad. We hadden 1.001 redenenen om het niet te doen én het voelde dat we het wel mochten doen. 

Ondanks dat 2020 een gekke start was hebben we al veel van de doelen bereikt voor het SCA. 

We zijn zelf persoonlijk- en spiritueel nog volop in ontdekking; groei gaat ook altijd door en in een versnelt tempo als je er voor open staat. En dat is soms met groeipijn… 

Onze gezamenlijke passie is mensen met elkaar verbinden. En vooral inspireren en ondersteunen om met je eigen ZIJN te verbinden. Meer over ons lees je op team.

Een aantal mensen zetten zich (vrijwillig) op momenten extra in voor het SCA. Daar zijn we dankbaar voor en dit waarderen we door onder meer een profiel op de team pagina. 

Wil je ook bij het team? Neem dan contact met ons op.

Met liefdevolle groet,

Manon & Wim

Tijdens de opening van SCA 2.0 op 15 januari 2020
Fotoshoot voor de krant op 25 februari 2021
close
team-spiritueel-centrum

Verbinden met jezelf, anderen en het andere

Ontvang als eerste nieuwtjes, agenda updates en inspirerende blogs. Je schrijft in op twee lijsten; Spiri.e-mail (nieuwsbrief) en BLOGS-update (artikelen).
Uitschrijven op één of beide lijsten kan op ieder moment eenvoudig.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.